Pakistānā pēc saindētu saldumu ēšanas miruši vismaz 23 cilvēki

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pakistānā miruši vismaz 23 cilvēki, bet vēl vairāki desmiti saslimuši pēc tam, kad bija lietojuši uzturā saldumus, kas varētu būt saindēti ar pesticīdiem, pirmdien paziņoja vietējās amatpersonas.

Pendžabas provinces iedzīvotājs Umars Hajats bija iegādājies ceptus konditorejas izstrādājumus, ar kuriem pacienāja savus draugus un ģimenes locekļus, svinot mazdēla piedzimšanu.

Tomēr jau tajā pašā dienā nomira 10 cilvēki.

«Mirušo skaits pēc saldumu ēšanas ir pieaudzis līdz 23, bet 52 joprojām atrodas dažādās slimnīcās,» aģentūrai pavēstīja vietējās policijas pārstāvis, piebilstot, ka mirušo vidū ir arī jaundzimušā bērna tēvs un septiņi viņa tēvoči.

Policijas amatpersona Ramīzs Buhari apstiprināja incidenta faktu, atklājot, ka saistībā ar to ir aizturēti trīs cilvēki - divi brāļi, kuriem pieder maiznīca, kurā tika nopirkti saindētie saldumi, kā arī kāds tās darbinieks.

Policija norādīja, ka maiznīcas darbinieks varētu būt nejauši pievienojis pesticīdus saldumu maisījumam.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu