Logitech iegūst septiņas CES novatorisma godalgas (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Logitech ir ieguvis septiņas 2010. gada CES novatorisma godalgas par izcilu dizainu un tehnoloģijām. “Prestižās CES novatorisma godalgas Logitech saviļņo un pagodina,“ sacīja Logitech prezidents Džeralds P. Kvindlens (Gerald P. Quindlen).

“Esam iepriecināti, ka mūsu izstrādājumi tiks cildināti līdzās citiem lieliskiem produktiem no visas pasaules. Šie godalgas ieguvušie izstrādājumi simbolizē Logitech apņemšanos attīstīt novatorismu, nemitīgi cenšoties atklāt jaunus veidus, kā cilvēkiem darboties digitālajā pasaulē.”

Logitech godalgas ieguvušie izstrādājumi 2010. gadā ir:

Godalgots izstrādājums datoru ārējo ierīču klāstā — pele Logitech Anywhere Mouse MX

Pele Logitech Anywhere Mouse MX darbojas tur, kur līdz šim neviena pele nespēja darboties — uz stikla. Ar tehnoloģiju Logitech Darkfield Laser Tracking šo peli varat izmantot praktiski jebkurā vietā, kur vēlaties, arī uz stikla un pulētām virsmām, kas ir nopietns izaicinājums standarta peļu iespējām. Pele Anywhere Mouse MX izmanto tumšo lauku mikroskopiju, lai uz šādām virsmām uztvertu mikroskopiskas daļiņas un mikroskrāpējumus, nevis sekotu virsmai. Pateicoties tās nelielajam izmēram, pele Logitech Anywhere Mouse MX darbojas jebkurā vietā un piedāvā profilētu formu, kas dabiski iederas lielākajā daļā roku, un pogas, lai pārvietotos atpakaļ un uz priekšu, ir izvietotas īkšķa sasniedzamības zonā un palīdz efektīvi pārlūkot internetu.

Godalgots izstrādājums mājas kinozāles piederumu klāstā — tālvadības pults Logitech Harmony 900

Ar uzlādējamo tālvadības pulti Logitech Harmony 900 ir viegli skatīties un vadīt TV, filmas un mūziku pat tad, ja iekārtas atrodas skapī. Pultij Harmony 900 ir pilnkrāsu skārienjutīgs ekrāns un intuitīvs pogu izkārtojums. Tās pilnībā pārstrādātā sistēma RF ļauj viegli vadīt ierīces pat no 30 metru attāluma, nepieskaroties katras ierīces starotājam. Kā jau visas Logitech Harmony tālvadības pultis, arī Harmony 900, pateicoties unikālai uz darbībām veidotai vadībai, ar vienas pogas nospiešanu ļauj skatīties iecienītākās filmas un raidījumus. Vienkārši atlasiet vajadzīgo, izvēloties uz ekrāna atbilstošo ikonu, piemēram, “Skatīties TV”, un pults Harmony 900 izdarīs visu pārējo — ieslēgs televizoru, kabeļtelevīzijas pierīci, audio/video uztvērēju un jebkuru citu nepieciešamo ierīci, pieskaroties tikai vienai pogai.

Godalgots izstrādājums audio komponentu klāstā — Logitech Squeezebox Radio

Kompaktais daudzfunkciju bezvadu tīkla Wi-Fi mūzikas atskaņotājs Logitech Squeezebox Radio ir vienkāršs kā parasts radioaparāts, taču tas var piekļūt internetam jebkurā mājas vietā. Pievienojiet to barošanas avotam, ieslēdziet un izveidojiet savienojumu ar mājas tīklu. Un kā pēc burvja mājiena varēsiet piekļūt interneta radiostacijām, personiskajai mūzikas kolekcijai un abonētajiem pakalpojumiem, piemēram, Napster, Pandora, Rhapsody, SIRIUS un Last.fm. Krāsu ekrānā var redzēt albuma vāciņu, ieraksta nosaukumu un informāciju par radiostaciju, kā arī vizualizācijas un daudz ko citu. Ar automātisku spilgtuma pielāgošanu un iebūvētu modinātājpulksteni tas ir ideāls novietošanai uz guļamistabas naktsgaldiņa. Kaut gan Squeezebox Radio ir mazs, tā iebūvētais skaļrunis nodrošina spēcīgu un skaidru skanējumu ar minimāliem izkropļojumiem.

Godalgots izstrādājums audio komponentu klāstā — Logitech Squeezebox Touch Ar iespaidīgo 4,3 collu krāsu skārienekrānu bezvadu tīkla Wi-Fi mūzikas atskaņotājs Logitech Squeezebox Touch ļauj vadīt mūziku ar pieskārieniem un atskaņo to jūsu īpašumā esošajā stereosistēmā. Vienkārši pievienojiet atskaņotāju Squeezebox Touch esošajiem skaļruņiem, izveidojiet savienojumu ar mājas tīklu un dejojiet. Turklāt atskaņotājs Squeezebox Touch atbalsta izvērses frekvenci līdz 24 bitiem pie 96 kHz, tādejādi nodrošinot bagātīgu skaņu ar nemanāmiem izkropļojumiem.

Godalgots izstrādājums austiņu klāstā — trokšņus izolējošās austiņas Ultimate Ears 700

Ar trokšņus izolējošajām austiņām Ultimate Ears 700 jūs dzirdēsiet mūziku tā, kā to ir paredzēts klausīties, jo tiek nodrošināta skaņas kvalitāte, kādu izmanto 75% pasaules tūres rīkojošie profesionālie mākslinieki, ieskaitot The Killers, Seal un The Jonas Brothers. Atšķirībā no citām ausīs ievietojamām austiņām, Ultimate Ears 700 izmanto pielāgošanai pieskaņotu divu armatūru mikrokonstrukciju. Tai ir divi augstas kvalitātes kanāli katrai austiņai, lai kompaktā konstrukcijā nodrošinātu ļoti precīzu skaņas reprodukciju neskatoties uz to, ka katra austiņa ir mazāka par desmitcentu monētu. Austiņu Ultimate Ears 700 komplektācijā ir iekļauti mīksta silikona un Comply putu ausu spilventiņi, lai jūs varētu izvēlēties sev piemērotākos. Un ērtā pielāgošanas iespēja nodrošina pasīvu trokšņu izolēšanu līdz pat 26 dB, ļaujot pilnībā iegrimt mūzikā.

Godalgots izstrādājums elektronisko spēļu ierīču klāstā — Logitech lidojumu sistēma G940

Ar reālistisko paātrinātas reakcijas kursorsviru, programmējamu duālo dzinēja vadības sviru un autentiskiem stūres pedāļiem Logitech lidojumu sistēma G940 lidojuma simulēšanu padara reālāku. Kursorsviras godalgu ieguvusī paātrinātās reakcijas tehnoloģija ļauj pārliecināti vadīt lidmašīnu, sajust tās kustības, kā arī tās reakciju pret gaisa straumēm, turbulenci un gravitācijas spēkiem. Duālā dzinēja vadības svira ļauj vadīt vairāku dzinēju lidmašīnu, izmantojot sadales sviru, vai arī saslēgt sviras, ja dzinējus jādarbina sinhroni. Stūres pedāļi ar pēdas bremzēm sniedz dzīvei līdzvērtīgu stūrēšanas vadību, kas ir svarīgi, lai veiktu aizsardzības manevrus un nosēšanos sānvējā vai arī vadītu helikopteru.

Godalgots izstrādājums elektronisko spēļu ierīču klāstā — Logitech bezvadu ģitāras kontrollers

Spēļdatoriem Wii, PLAYSTATION 3 un Xbox 360 pieejamais Logitech bezvadu ģitāras kontrollers ir veidots no kvalitatīviem materiāliem, kādus jūs gribētu redzēt reālās ģitārās, tostarp kļavas apmali, rožkoka grifu un metāla grifa sadalījumus. Trokšņus slāpējošā strinkšķināšanas joslas un pogu konstrukcija mazina skaņu radīto apjukumu un ļauj koncentrēties uz mūziku. Uz grifa sadales pamatnes ir arī skārienjutīgi slīdņi (izvietoti uz apmales), lai jūs spēlē Guitar Hero varētu iegūt punktus.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu