Bērnu nometne iedod spārnus?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vienmēr ir prieks, ja kāds parūpējas par bērnunamu bērniem un palīdz viņiem izrauties no apnikušajām četrām sienām. Šādu iespēju vairāk nekā piecdesmit bērni izbaudīja Krimuldas pilī, kur veselu nedēļu notiek labdarības fonda Spārni organizēta nometne. Tā ir nometne ar ļoti interesantu programmu, un bērni katru dienu tiekas ar populāriem cilvēkiem.

Ierodoties nometnē, saprotam, ka visi ir ļoti aizņemti. Puikas kopā ar karavīriem risina vīru sarunas un par pareizu atbildi var saņemt arī balvu.

Pēc tam visi kārtīgā ekipējumā noskrien stafeti, un tur pat lietus neko nevar padarīt.

Tikmēr meitenes "Kolonnas" sarīkotajā salonā pārtop par mazām princesēm, jo vakarā nometnē paredzēta disenīte. Acis gan mirdz jau tagad.

Mazākās meitenes ķērušās pie zīmēšanas un mūsu atvestajiem ķiršiem, bet lielākās grib uzzināt dažus noslēpumus no LNT ekrāna sejām. Vai Anna nav ieraudzījusi arī kādu nākotnes konkurenti?

Anna Lieckalniņa: "Pēc desmit gadiem man noteikti varēs izgriezt pogas, mums bija pārsvarā saruna ar meitenēm, un te patiešām ir daudz skaistu un jauku meiteņu un daudzas varētu strādāt televīzijā. Vajag tik gribēt."

Arī Kristīne pēc futbola spēlēšanas piekrīt, ka šāda nometne ir vajadzīga.

Kristīne Garklāva: "Interesanti jau bija tas, ka šajā nometnē tiek piedāvāts daudz dažādu iespēju parunāt gan ar mani, gan ar Dainu, pēc tam ar speciālistiem no "Kolonnas", un līdz ar to viņiem ir iespēja izvēlēties un, kā man teica paši bērni, tas lielākais ieguvums no nometnes ir iespēja iepazīt dažādus cilvēkus. Tā ir labākā dzīves skola, kurā var daudz ko gūt."

Latvieši ir maza tauta, un mums jācīnās par katru bērnu. Un ko var zināt, varbūt karavīru teltī bija arī nākamais bruņoto spēku komandieris, bet salonā - kāda topoša tautā mīlēta aktrise. Lai veicas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu