Ādažos durvis ver jauns zemo cenu veikals ''Supernetto'' (16)

TVNET | FINANCENET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šodien Ādažos, Gaujas ielā 9 tiek atvērts jauns zemo cenu veikals Supernetto. Kopumā tas ir jau 53. Rimi Latvia zemo cenu veikals Latvijā. Ādažu veikals ir pirmais Supernetto tīklā, kas iegūst arī jaunu veidolu un jaunas krāsas, kļūstot par modernāko Rimi Latvia zemo cenu veikalu. Jaunatklātā veikala tirdzniecības platība ir aptuveni 600 m², preču sortiments – aptuveni 2000 vienību.

"Mūsu mērķi paliek nemainīgi - piedāvāt pircējiem visizdevīgākās cenas, katru dienu svaigus ikdienā nepieciešamos pārtikas produktus un ērtas iepirkšanās iespējas. Pateicoties veiktajām pārmaiņām, Supernetto kļūst modernāks, skaistāks un pārskatāmāks, radot patīkamu iepirkšanās vidi mūsu pircējiem. Jaunajā veikalā pircējiem būs vieglāk orientēties, jo uzskatamāk ir parādīts piedāvāto preču sortiments, kā arī akcijas preču piedāvājumi. Turpmāk visi jaunatklājamie Supernetto veikali tiks veidoti atbilstoši šim dizainam,'''' stāsta Rimi Latvia valdes priekšsēdētājs Valdis Turlais.

Laiku kopš 2007. gada oktobra zemo cenu veikalu tīkls Supernetto ir aizvadījis kvalitatīvu pārmaiņu zīmē. Oktobrī tika sākta Rimi Latvia zemo cenu veikalu Vadības izcilības programmas ieviešana, kuras ietvaros tika ieviestas jaunas, efektīvākas darba metodes un veikalos uzlabots preču izkārtojums. Ieviešot šo programmu kā veikalos, tā arī biroja darbībā, tika panākti lieliski rezultāti. Par to liecina gan pastāvīgi pieaugošais Supernetto veikalu klientu skaits, gan vidējās pirkuma summas palielināšanās. Pēdējā pusgada laikā, salīdzinot ar tādu pašu laika posmu vēl pirms gada, Supernetto pircēju skaists Latvijā pieaudzis par vairāk nekā 30%.

Fakti

· Pašlaik Rimi Latvia veikalu tīkls Latvijā ir pārstāvēts ar 96 veikaliem: 13 Rimi hipermārketiem, 30 Rimi lielveikaliem un 53 zemo cenu veikaliem Supernetto.

· Supernetto veikali darbojas 21 Latvijas pilsētā: Rīgā, Jūrmalā, Siguldā, Valmierā, Cēsīs, Valmierā, Limbažos, Madonā, Aizkrauklē, Gulbenē, Alūksnē, Daugavpilī, Rēzeknē, Jēkabpilī, Saldū, Liepājā, Ventspilī, Bauskā, Dobelē, Tukumā un Ādažos.

· Pirmais zemo cenu veikals Latvijā tika atklāts 2002. gada jūnijā. Tas bija Supernetto Rīgā, Saharova ielā.

· Supernetto veikalu tīkls Latvijā nodrošina darbavietas gandrīz 900 cilvēkiem.

Komentāri (16)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu