"900 sekundes" 5 gadu jubileju svin lidojot! (7)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sestdien LNT rīta raidījuma "900 sekundes" kolektīvs svinēja raidījuma 5 gadu jubileju! Tas notika Ādažos, kur raidījuma darbiniekus pa debesīm izlidināja pieredzējušie "Avio Rīga" piloti!

"900 sekundēm" pieci gadi! Svinībās gāja jautri, bet pie svētku tortes uzreiz ķerties gan nebija ieteicams, jo visiem priekšā stāvēja elpu aizraujošs lidojums! Andrejs Ēķis: "Jūs esat maniaki, nevis rīta prinči un princeses, bet rīta maniaki. Maniaki, kuri piespiež visu Latviju sekot jums, visās jūsu tālākās dienas gaitās pēc jūsu norādēm un pieturzīmēm. Tas ir rets sasniegums."

LNT priekšniekam bija paredzēts pats pirmais un arī īpašs lidojums - ar akrobātiskiem elementiem! "Nodoms jums ir slikts, bet domāju, būs labi! Es izturēšu! Jūs gribējāt pārbaudīt, vai es esmu vecis? Lidošu," pirms LNT darbinieku sarūpētā pārbaudījuma teica Ēķis.

Ādažu lidlaukā "Avio Rīga" piedāvā gan izklaides lidojumus, gan aerofotografēšanu, pilotu kursus un pat lidaparātu būvniecību. Pieredzes bagātie piloti sagādāja mums asu izjūtu piedzīvojumus, kurus atcerēsimies vēl ilgi, jo pēc lidojuma kājas ļimst, bet acīs prieks. "Ārprāts! Nē, tādas dzīvības bailes nebija, bet, kad apgriežas otrādi, mūžā taču neko tādu neesmu darījis," pēc lidojuma teica Ēķis.

Ģirts Timrots, LNT moderators: "Mēs nolaidāmies ūdenī - ezerā, mežā. Pabraucām pa ūdeni kādu brīdi, tad cēlāmies augšā. Jūrā gan viņš nolaisties negribēja, jo tur viļņi un viss salons būtu pilns ar ūdeni! Bet tā baigi forši!"

Kristīne Garklāva, LNT moderatore: "Ārprāts! Neganti labi! Mēs nosēdāmies uz ūdens! Saproti? Uz ūdens! Es neteikšu, ka man nebija bail! Bet tā sajūta, kad ūdens tuvojas un tad tu jau slīdi pa ūdens virsu! Brrrr!"

Inese Kārkliņa, LNT ziņu dienesta vadītāja: "Lidojums, ko mēs šodien piedzīvojām, patiesībā atspoguļo raidījuma būtību un to komandas garu, kas ir mūsos, un cilvēki, iespējams, sapratīs, cik mēs labi jūtamies, darot savu darbu! Cerams, viņi arī novērtē to un, iespējams arī tāpēc tas ir skatītākais un nepārspētākais rīta raidījums joprojām Latvijā."

Raidījums piecu gadu jubilejā saka paldies visiem skatītājiem par sveicieniem un laba vēlējumiem un sola ar jaunu sparu turpināt veidot rīta ziņas tikpat možā noskaņojumā ik rītu!

Komentāri (7)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu