Ašeradens sūrojas, ka viņam būtībā atstāta «tukša ministrija»

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Līdz ar valdības maiņu Ekonomikas ministrija ir atstāta «tukša», sestdien «Vienotības» domes sēdē pauda ekonomikas ministrs Arvils Ašeradens. Ministrs norādīja, ka viņam būtībā tika atstāta «tukša ministrija», jo ir jāatrod cilvēki, kas to vada, departamentu un nodaļu vadītāji, valsts sekretārs.

Informējot par paveikto ministra krēslā, Ašeradens akcentēja, ka ministrijas galvenā prioritāte ir Latvijas iestāšanās Ekonomiskās sadarbības un attīstības organizācijā, piebilstot, ka banku uzraudzība patlaban ir viena no galvenajām problēmzonām.

Ministrs arī uzsvēra, ka valsts ekonomika attīstās ar tempu 3% gadā, tomēr uzņēmēji uzskata, ka tas nav gana straujš izaugsmes temps, tāpēc ir jāstrādā ar šo jautājumu. Ministrs akcentēja arī citus aktuālus jautājumus, piemēram, dabasgāzes tirgus darbību brīvā tirgus apstākļos, būvniecības politiku u.c.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu