Oficiāli kļūst pieejami WiiWare pakalpojumi (2)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Klāt ir priecīga ziņa visiem mazās baltās konsoles Nintendo Wii īpašniekiem. Kā nekā par spīti oriģinālajai vadīšanas sistēmai un draudzīgajai cenai, Nintendo Wii bija diezgan atpalicis tīkla funkcionalitātes ziņā.

Proti, iebūvēto Wi-Fi pieslēgumu nebija daudz kur izmantot, ja salīdzina ar plašajām iespējām, kuras piedāvā Xbox Live vai PS3 tīkls. Taču Nintendo vēlas steidzīgi laboties, un jau kopš vakardienas ir oficiāli pieejams jaunais Wii tīkla pakalpojums - WiiWare.

Līdz šim Wii tīklu varēja izmanot tikai pāris nedaudz izklaidējošajiem nieciņiem, proti, ziņu, balsošanas un laikapstākļu kanāliem, kā arī, lai iegādātos vecās spēles no Virtual Konsole pakalpojuma, novilktu tās uz Wii un spēlētu (tam ir nepieciešams klasiskais kontrolieris, kuru pārdod atsevišķi). Taču apzinoties, ka tādā veidā viņi neizmanto pilnu tīkla potenciālu, Nintendo ir devuši zaļo gaismu pirmajām nopietnajām Wii online spēlēm (piemēram, "Medal of Honour Heroes") un tagad arī jaunajam pakalpojumam WiiWare.

WiiWare ir iespēja iegādāties pavisam jaunas un oriģinālas spēles, kuras tāpat nopirkt nevar, Nintendo tīklā, novilkt tās un spēlēt uz savas konsoles.

Pagaidām pārdošanā ir pieejamas tikai 6 spēles, taču nav šaubu, ka viņu skaits strauji augs, piedevām daļa no tām ir spēlējamas tīklā pret citiem spēlētājiem (piemēram, spēle V.I.P. "Casino:Blackjack"). Vienīgā problēma, ar kuru varētu saskarties WiiWare, ir tāda, ka standarta 512 megabaitu zibatmiņa un 2 gigabaitu paplašināšanas iespējas, atsevišķi nopērkot atmiņas kartes, padarīs dzīvi Wii konsolē ļoti šauru. Pērkot vecās spēles, tā vēl nebija problēma, ņemot vērā, cik tās ir mazas, bet kāda gan jēga pirkt un vilkt jaunākas spēles, ja sistēmā ir tik maz vietas? Jāpieņem, ka Nintendo sāks aktīvāk domāt, kā risināt šo problēmu.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Svarīgākais
Uz augšu