LVRTC elektrību iegādāsies no «Enefit»

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova / LETA

VAS «Latvijas valsts radio un televīzijas centrs» (LVRTC) elektrību iegādāsies no Igaunijas elektroenerģijas ražotāja «Eesti Energia» meitasuzņēmuma Latvijā SIA «Enefit», liecina paziņojums Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā.

Minēto pakalpojumu LVRTC tirgotājs nodrošinās par 894 358 eiro.

Kopumā konkursā bija pieteikušies četri pretendenti, taču «Enefit» piedāvājums tika atzīts kā lētākais.

LVRTC ar «Enefit» slēgs četrus līgumus. Pirmais paredz elektrības piegādi laika posmā no šā gada aprīļa līdz jūnijam. Otrs līgums paredz elektroenerģijas piegādi no jūlija līdz septembrim, trešais - elektrības piegādi no oktobra līdz decembrim, savukārt ceturtais līgums paredz elektroenerģijas piegādi no nākamā gada janvāra līdz martam.

LETA jau rakstīja, ka SIA «Enefit» apgrozījums 2015.gadā bija 53,18 miljoni eiro, bet 2014.gadu «Enefit» noslēdza ar 53 669 330 eiro apgrozījumu.

Ja 2014.gadu uzņēmums noslēdza ar 1 907 121 eiro lieliem zaudējumiem, tad pērn «Enefit» sāka pelnīt, gadu noslēdzot ar 192 000 eiro lielu peļņu.

2015.gadā «Enefit» salīdzinājumā ar 2014.gadu paplašināja fiksētas cenas līgumu piedāvājumu Latvijā un palielināja uzņēmumiem pārdotās elektroenerģijas apjomu par 3,8% - līdz 1101,5 gigavatstundām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu