Feldmane tiek pie jaunas mašīnas (3)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Atraktīvā šova "Dejo ar zvaigzni" dalībniece Iveta Feldmane tik dziļi ietekmējusi automašīnu "Volvo" pārdevējus un "Mūsa Motors Rīga" valdes locekli Akselu Rubuli, ka viņi dejotājai uz veselu gadu nolēmuši dāvāt iespēju vizināties ar mašīnu "Volvo C30".

Aksels Rubulis pauž: "Iveta pierādīja, ka enerģiskai sievietei, kura izvēlas konkrētu mērķi un uz to pārliecinoši virzās, ir iespējams paveikt pilnīgi visu. Šādiem cilvēkiem ir radīts jaunais C30 — drošs, atraktīvs, dinamisks un ekonomisks auto."

Mašīna Feldmanei tika piešķirta trešdien, "Volvo" stendā Starptautiskajā autoizstādē. "Mēs zinājām, ka viņa vēlētos stilīgu divdurvju auto ar sportisku interjeru, spēcīgām tehniskām iezīmēm, labu audiosistēmu un izpildījumu. Vēlmes uzklausot, mēs esam radījuši visu nepieciešamo," pauž autotirgotājs, kam uz svinīgo pasākumu netraucēja ierasties pat nedaudz traumētā kāja.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu