Abramovičs varētu kļūt par jauno Maskavas mēru (18)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Jurija Lužkova vietā Krievijas galvaspilsētas Maskavas mēra krēslā varētu sēsties miljardieris Romāns Abramovičs, ziņo "Ria Novosti".

Kā uzsver aģentūra, Abramovičam jau ir pieredze augstā valsts amatā. No 2000. līdz 2008. gadam viņš bija Čukotkas gubernators. Abramovičs uz augsto amatu esot viens no ticamākajiem kandidātiem - neskatoties uz to, ka viņa intereses patlaban lielākoties saistītas "ar futbolu un superjahtām", viņš sevi parādījis kā labu vadītāju. Esot gubernatora amatā, miljardieriem esot izdevies uzlabot Čukotkas vietējo iedzīvotāju dzīves līmeni, tikušas izremontētas skolas un reģionam piesaistīta investoru interese.

Citu iespējamo kandidātu vidū uz mēra krēslu tiek minēts Krievijas vicepremjers Sergejs Sobjaņins, Ņižegorodskas apgabala gubernators Valērijs Šancevs, pašreizējais Maskavas mēra pilnvaru izpildītājs Vladimirs Resins, vicepremjers Sergejs Ivanovs, ārkārtas situāciju ministrs Sergejs Šojgu, liberāldemokrātiskās partijas līderis Vladimirs Žirinovskis, uzņēmējs Aleksandrs Ļebedevs un bijušais Kaļiņingradas apgabala gubernators Georgijs Boos.

Komentāri (18)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu