Pusmiljons Brīvības gatves paplašināšanai pie Juglas ezera (28)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.rdsd.lv

Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas deputāti šodien nolēma piešķirt 500 000 latu Brīvības gatves paplašināšanai pie Juglas ezera.

Pašlaik pa trīs joslām abos braukšanas virzienos ir Brīvības gatves posmā no Rīgas robežas līdz aptuveni Brīvdabas muzejam, kā arī ir izveidotas trīs joslas katrā virzienā abās pusēs jaunbūvējamam Juglas ielas daudzlīmeņu krustojumam.

Starp minētajiem sešu joslu posmiem atrodas vairākus simtus metru garš posms ar četrām joslām. Lai neveidotos "pudeles kakls", nepieciešams ielu paplašināt.

Paplašināšanai Satiksmes departaments lūdza piešķirt 500 000 latu no speciālā budžeta programmas "Mērķdotācijas pašvaldības autoceļiem un ielām" nesadalītā līdzekļu atlikuma 2009.gadam.

Jau ziņots, ka 2008.gadā tika pabeigta Brīvības gatves un Juglas ielas krustojuma rekonstrukcija, izbūvējot Brīvības gatvē trīs braukšanas joslas katrā virzienā, un šomēnes tiks pabeigta tilta pār Juglu paplašināšana arī līdz trim joslām katrā virzienā.

LETA jau ziņoja, ka, tuvojoties paplašināšanas noslēgumam, maijā ar slogošanu tika pārbaudīta izturība tiltam pār Juglas kanālu Brīvības gatvē.

Tilta pār Juglas kanālu rekonstrukciju veic AS "Latvijas tilti". Plānots, ka tilta remonts tiks pabeigts šā gada jūnijā. Būvdarbi izmaksājuši vairāk nekā miljonu latu.

Komentāri (28)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu