Legante kļūst par "Swiss Line" reklāmas "seju"

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Turpmāko gadu sabiedrības dāma Dagmāra Legante-Celmiņa būs oficiālā Šveices ādas kopšanas līdzekļu līnijas "Swiss line" mūza mūsu valstī.

Par tik tika paziņots "Swiss line" prezentācijas pasākumā pagājušās nedēļas nogalē, kas notika restorānā "Cydonia".

Līdz šim "Swiss line" produkciju Latvijā lielākoties izmantoja profesionāļi – kosmetologi. Šobrīd uzņēmuma mērķis ir iekarot arī mazumtirdzniecības tirgu, lai ikvienai Latvijas sievietei būtu iespēja izmantot visaugstākās kvalitātes dabīgus kosmētikas līdzekļus savas ādas kopšanai, aizkavējot tās novecošanas pazīmes.

Šveices ādas kopšanas zīmols "Swiss line" paredzēts gan plaša patēriņa, gan profesionālai lietošanai, visi produkti tiek izstrādāti un ražoti Šveicē saskaņā ar augstākajiem kvalitātes standartiem. To dermatoloģiskā un oftalmoloģiskā drošība ir klīniski pārbaudīta. Uzņēmuma radītie ādas kopšanas līdzekļi sevī apvieno šūnu terapijas mantojumu, paramedicīnisko pieeju skaistuma kopšanai un inovācijas kosmētikas ražošanā. "Swiss line" kosmētikas līdzekļi paredzēti, lai efektīvi cīnītos pret šūnu novecošanos, izmantojot jaunākos sasniegumus biotehnoloģijas jomā, seno botānikas praksi un medicīnas sastāvdaļas. Tādā veidā tiek veidots tilts, aizpildot plaisu starp medicīnu un kosmētisko ādas kopšanu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu