Miris "Kuprainā kalna" zvaigzne Hīts Ledžers (2)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Skumjas ziņas saņemtas no ASV. Savā Ņujorkas dzīvoklī atrasts miris godalgotās filmas „Kuprainais kalns” zvaigzne Hīts Ledžers.

28 gadus veco pasaulslaveno aktieri mirušu vakar pēcpusdienā atrada viņa mājkalpotāja. Blakus Ledžeram atrasts nezināmas tabletes.

Policija sola, ka aktiera nāves iemesls tiks noskaidrots jau tuvāko dienu laikā, tiks pārbaudītas arī versijas par narkotiku pārdozēšanu vai pašnāvību. Hīta Ledžera ģimene gan šādu iespēju kategoriski izslēdz.

Ledžers, kurš savu zvaigžņu stundu piedzīvojis filmā „Kuprainais kalns”, piedalījies arī filmās "Patriots", "Bruņinieka stāsts" un "Monstru balle".

Ledžers, kura aktierdotības apbrīnoja daudzi, tika uzskatīts par vienu no perspektīvākajiem Holivudas aktieriem.

Ziņas par aktiera nāvi šorīt satriekušas arī viņa dzimtās Austrālijas iedzīvotājus. Līdzjūtību aktiera tuviniekiem un faniem jau izteikušas daudzi bijušie Ledžera kolēģi – aktieris un režisors Mels Gibsons, Džons Travolta un aktrise Nikola Kidmena.

Filmas „Kuprainais kalns” režisors Angs Lī viņu nodēvējis par brīnumu aktiermākslas lomā – jauno Merlonu Brando.

Andžela Bišopa, „Network Ten” komentētāja: „Viņš centās sniegt izcilu tēlojumu un priekšnesumu, nevis tēlot filmu zvaigzni.. Šeit Austrālijā viņu atcerēsies kā vienu no lieliskākajiem aktieriem, kāds jebkad Austrālijā bijis.”

Ledžers daudzu skatītāju sirdis bija iemantojis ar savu vienkāršību un sirsnību.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu