Eštons Kačers un Mila Kunisa meitu nosaukuši par Vaiatu Izabellu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Aktieru Eštona Kačera un Milas Kunisas jaundzimušajai meitai dots vārds Vaiata Izabella, paziņojuši jaunie vecāki.

36 gadus vecais Kačers par jaunumiem paziņoja tviterī. Viņš publicēja vairāku mazuļu fotogrāfijas un lika sekotājiem minēt, kura no tiem ir viņa meita.

«Pasaulē nākusi Vaiata Izabella Kačere. Lai tava dzīve ir brīnumu, mīlestības, smieklu, prieka, ziņkāres un privātuma pilna,» raksta jaunais tēvs.

Pēc mazuļa piedzimšanas pie Kunisas un Kačera mājas Kalifornijā kuplā skaitā pulcējās preses fotogrāfi.

«Vai jūsu helikopteri, lūdzu, varētu neriņķot virs mūsu mājas? Mazulīte guļ!» piebilda Kačers.

31 gadu vecā Kunisa savu pirmo bērnu laida pasaulē pagājušās nedēļas otrdienā slavenību iecienītajā «Cedars-Sinai» medicīnas centrā.

Pāris labprāt patur savu privāto dzīvi noslēpumā. Kunisa par gaidāmo mazuli publiski paziņoja tikai maijā. Viņa teica, ka esot vēlējusies to neizpaust pēc iespējas ilgāk.

Viņa arī atklāja, ka pēc dzemdībām strādāšot mazāk. «Es nekad neesmu gribējusi būt no tiem cilvēkiem, kam darbs ir svarīgāks par visu,» viņa uzsvēra. «Man aktiermāksla vienmēr bijusi kā hobijs, kas pārvērtās brīnišķīgā profesijā.»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu