Kāda «steidzīga» un nelaipna dāma nesaprot, ko nozīmē CSDD rinda

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com

Pārsteigumu šodien, izejot CSDD tehnisko apskati, piedzīvojusi kāda rīdziniece, kura godīgi sagaidījusi savu kārtu rindā, tomēr netika atrādīt savu mašīnu CSDD darbiniekiem tad, kad bija pienākusi viņas kārta.

«Deguna priekšā blakus bokss aizvērās - nu tad līda kāda bravūrīga kundze manam pelēcim priekšā, «skaļi» skaidrojot, ka viņai priekšroka», rādot ārkārtīgi nepieklājīgus žestu, tā raksta sieviete, kurai bija jāpiedzīvo neadekvātā uzvedība no blakus boksa priekšā pēkšņi izbraukušās mašīnas pasažieres, kas turklāt solījās saukt policiju par negodīgumu. Nepamatotus bļāvienus nācies uzklausīt arī CSDD darbiniekam.

Amizantākais, ka skaļā «taisnības cīnītāja» pati nemaz pie stūres nebija, tā stāsta sieviete, kura tomēr palaida šo «ekipāžu» pa priekšu, jo arī CSDD darbinieks līdzjūtīgi vaicāja, vai esot ar mieru šiem cilvēkiem dot priekšroku. Novēlot «lai jau tiek prieciņš viņai», autobraucēja aicina «Mīļā, jaukā meitene - nevajag bojāt citiem garastāvokli, ja tev tas ir slikts!»

Foto: facebook.com
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu