Liepājas teātrī notiks pirmais Ziemassvētku koncerts «Apvij rokas»

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Šodien plkst.19 Liepājas teātrī notiks pirmais Ziemassvētku koncerts «Apvij rokas».

Liepājas kamerorķestra spēlētās mūzikas pavadībā koncertā varēs dzirdēt Liepājas teātra aktierus - Agnesi Jēkabsoni, Everitu Pjatu, Inesi Kučinsku, Sigitu Jevgļevsku, Edgaru Pujātu, Viktoru Elleru, Rolandu Beķeri, Kasparu Kārkliņu un Sandi Pēci. Koncertā skanēs ne tikai Ziemassvētku, bet arī citas latviešu un ārzemju komponistu dziesmas latviešu valodā. Koncertu papildinās arī skatītāju atmiņas un stāsti par Ziemassvētkiem, ko ikviens tika aicināts iesūtīt vairāku mēnešu garumā.

«Tuvojas Ziemassvētki, un teātri pārņems šo svētku noskaņa no ieejas līdz skatuvei. Septiņu gadu laikā Liepājas teātris ar Ziemassvētku koncerta programmu un tā formu ir iekarojis liepājnieku uzticību un mīlestību. Šis fakts uzliek atbildību. Mēs zinām, ka no mums gaida pārsteigumu, un mūsu mērķis šā gada koncertam ir kvalitāte pēc formas un mīlestība pēc satura,» pastāstīja koncerta režisors, Liepājas teātra direktors Herberts Laukšteins.

Koncerta programmu Laukšteins veidojis kopā ar Normundu Kalniņu un Rasu Bugavičuti.

Kopumā notiks 12 šādi koncerti, no kuriem pirmais paredzēts šodien.

    KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
    Uz augšu