Tiks svinēti 2. Sabiles Karstvīna svētki

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Tuvojoties silto ziemas dzērienu baudīšanas un ziemas gaidītākajam laikam – Ziemassvētkiem, Sabilē, 12. decembrī tiks svinēti 2. Sabiles Karstvīna svētki.

Šeit svētku apmeklētājus, visas dienas garumā, sagaida īpaši silta un aizraujoša programma. Svētki tiks atklāti jau pulksten 12.00, bet vēl pirms tam šeit norisināsies dažādas aktivitātes gan Sabiles sporta centrā, gan pilsētas laukumā. Vīna baudītājus priecēs vīna tirdziņš, bet ziemas labumu meklētājus amatnieku tirdziņš. Visas dienas garumā pilsētā būs iespēja piedalīties dažādās darbnīcās. Dienas vidū svētku apmeklētājus sasildīs zumbas dejas un piedalīšanās orientēšanās skrējienā. Kā jau Karstvīna svētkos pienākas būs arī karsto dzērienu degustācija.

Svētki noslēgsies ar Pasakaino gājienu «Nesam gaismiņu eglītei», Lielās egles iedegšanu un svētku balli kopā ar grupu «Pūres muzikanti».

Šogad Karstvīna svētki Sabilē notiks otro reizi, svētku organizatori vēlas šos svētkus padarīt par skaistu, ikgadēju un krāšņu tradīciju Ziemassvētku noskaņās.

Karstvīna svētku laikā norisināsies tirdziņš tāpēc gaidīsim vīndaru, mājražotāju un amatnieku pieteikumus. Pieteikties var no 20. novembra līdz 9. decembrim, zvanot pa tālr. 27841827 vai rakstot uz e-pastu tic.sabile@talsi.lv

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu