Renčaks: «Bites» desmitgades mērķis ir kļūt par pirmo izvēli mobilo datu lietošanā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Telekomunikāciju operatora «Bite» desmitgades mērķis ir kļūt par pirmo izvēli mobilo datu lietošanā, intervijā aģentūrai LETA sacīja uzņēmuma vadītājs Freds Renčaks.

Kā sacīja Renčaks, «Bite» pašlaik izvērš savu 4G tīklu tik ātri, cik vien var. «4G piedāvājam kopš šī gada maija, un pašlaik aptveram jau 1,4 miljonus Latvijas iedzīvotāju,» stāsta Renčaks. «Nākamā gada pirmajā pusgadā plānojam nosegt 90% iedzīvotāju visā valsts teritorijā.»

«Koncentrējamies uz mobilā tīkla kvalitāti, Rīgā mums ir ātrākais internets, un 10 gadu mērķis ir kļūt par pirmo izvēli mobilo datu lietošanā,» turpina Renčaks. «Ja mēs to panāktu, varētu apsteigt «Tele2» un kļūt par otro lielāko operatoru.»

SIA «Bite Latvija» pērn apgrozīja 59,6 miljonus eiro, bet nopelnīja 4,57 miljonus eiro. Uzņēmums pilnībā pieder Lietuvā reģistrētajam «Bite Lietuva UAB».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu