Pirmie 20 uzņēmumi saņem preču zīmes «Radīts S!guldā» lietošanas atļauju

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Siguldas novada uzņēmēji ir saņēmuši pirmās preču zīmes «Radīts S!guldā» lietošanas atļaujas, liecina Siguldas novada pašvaldības mājaslapā publicētā informācija.

Atļaujas ir saņēmuši pirmie 20 uzņēmumi, kuri pieteicās preču zīmes lietošanai, tomēr kopš jūnija preču zīmei pieteikušies jau 26 novada uzņēmumi un mājražotāji, kas piedāvā vairāk nekā 20 dažādus produktus un pakalpojumus. Preču zīmes «RadītsS!guldā» lietošanas atļauja paredz iespēju preču zīmi lietot gan uz produktu iepakojuma, gan mārketinga materiālos.

Šobrīd preces, kuru iepakojumus rotā preču zīme «Radīts S!guldā», jau var iegādāties, bet jau tuvākajās dienās speciālās «Radīts S!guldā» atpazīstamības zīmes plānots izvietot mazumtirdzniecības veikalos «Elvi», lai piesaistītu pircēju uzmanību produktiem, kas radīti Siguldas novadā.

Siguldas novada pašvaldības Uzņēmējdarbības atbalsta punkta vadītāja Ina Stupele joprojām aicina novada uzņēmumus pievienoties preču zīmes «Radīts S!guldā» lietotāju pulkam.

Preču zīmi «Radīts Siguldā» izstrādājusi Siguldas novada pašvaldība, lai izceltu Siguldas novadā ražotos produktus un pakalpojumus, kā arī paaugstinātu Siguldas novada ražotāju un pakalpojumu sniedzēju konkurētspēju un rosinātu patērētāju izdarīt izvēli par labu Siguldas novada produktiem un pakalpojumiem, tādējādi veicinot novada uzņēmumu atpazīstamību, pārdošanas apjoma pieaugumu un Siguldas novada popularizēšanu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu