LMT Digital 2015 rekordaugsts apmeklētāju skaits

TVNET | FINANCENET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

9. septembrī klātienē pulcējās vairāk nekā 600 un tiešraidē vairāk nekā 4000 digitālā mārketinga un sociālo mediju eksperti un entuziasti, lai uzzinātu aktuālākos nozares jaunumus konferencē LMT Digital 2015. Pasākumā uzstājās 11 starptautiska līmeņa eksperti, kurus vienoja kopīga tēma – satura mārketings.

Konferenci atklāja Toms Fokss (Tom Fox), Twitter partnervadītājs Eiropas, Tuvējo Austrumu un Āfrikas reģionā, dalībniekus iepazīstinot ar interesantiem faktiem par Twitter populārākajām tēmām, jaunajiem pakalpojumiem, kā arī lietotāju statistiku. Nākamais runāja Garijs Makrejs (Gary McRae), Simplyhealth digitālā mārketinga vadītājs, stratēģiskā mārketinga un biznesa attīstības eksperts, pieskaroties tēmai, kas aktuāla daudziem uzņēmumiem – ja stratēģija ir tik vienkārša, kāpēc rodas sajūta, ka peldam pret straumi? Pats Gerijs to skaidroja vienkārši: «Nevajag atsevišķi izdalīt biznesa un mārketinga stratēģijas. Reizēm biznesa stratēģijas mērķi iet vienā virzienā, kamēr mārketinga stratēģijai ir pilnīgi citi mērķi. [..] Nav digitālā un biznesa stratēģija. Ir viena stratēģija, kurā jāiekļauj viss.»

Eksperti stāstīja arī par to, kā biznesa vidi ir izmainījusi jaunākā paaudze un tās paradumi, statistikas lietošana stratēģiju izstrādē un savas auditorijas iepazīšana. Tika atklāts arī tas, ka lielākoties mūsdienās dati tiek meklēti un informācija skatīta, izmantojot mobilās ierīces.

Latvijas Mobilā Telefona (LMT) viceprezidents mārketinga un biznesa attīstības jautājumos Ingmārs Pūķis savu prezentāciju sāka ar paziņojumu, ka Latvija ir labākā vieta pasaulē, kur lietot viedtālruni. Mums ir pieejams viens no pasaulē ātrākajiem mobilā interneta pieslēgumiem, un jau tagad gandrīz visa datu pārraide LMT notiek jaunākās paaudzes 4G tīklā. Tāpat pie mums ir Eiropā zemākā maksa par sarunu minūti un esam rekordisti arī pēc vidējā sarunu garuma, ko norunājam pa mobilo tālruni. Savā prezentācijā I.Pūķis pastāstīja par Internet of Things latviskošanu ar jaunu vārdu «viedpalīgs». Tās ir ierīces, kas, savienojot ar viedtālruni, spēj veikt dažādas ikdienā noderīgas lietas, sākot ar pulsa mērīšanu un soļu skaitīšanu, līdz apkaklēm suņu izsekošanai un mobilo televīziju LMT Straume ar Latvijas notikumu tiešraidēm.

Savukārt Inspired Digital vadītājs Artūrs Mednis noslēdza konferenci, sakot, ka uzņēmumam jāizmanto tāds satura mārketings, kas atbilst uzņēmuma iekšējai būtībai. Mazāk atkārtot konkurentu aktivitātes un vairāk koncentrēties uz darbībām, kas nāk par labu uzņēmumam, darot to, ko nedara konkurenti.

LMT Straume tiešraidē pārstāvēto valstu vidū bija gan Latvija, Lietuva un Igaunija, gan Austrālija, Zviedrija, Īrija, Vācija un citas. Konferences dalībnieki uz vietas izdzēra 280 glāzes dzirkstošā vīna, 330 litrus kafijas un 304 litrus sulas.

LMT Digital 2015 ir apmeklētākā interneta mārketinga un sociālo mediju konference Latvijā, ko organizē digitālā mārketinga aģentūra Inspired Digital un pilna servisa pasākumu aģentūra BIG event. Pasākums tiek organizēts ar mobilo sakaru operatora Latvijas Mobilais Telefons, informācijas un komunikācijas tehnoloģiju uzņēmuma Huawei un mediju kompānijas MTG atbalstu. Informatīvi atbalsta portāls Tvnet un žurnāls Kapitāls.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu