Izmeklēšanā par seksuāliem noziegumiem veic kratīšanu Klifa Ričarda īpašumā

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Lielbritānijas policija ceturtdien veica kratīšanu īpašumā, kas pieder britu popmūzikas veterānam Klifam Ričardam, veicot izmeklēšanu par seksuāla rakstura noziegumu pret kādu zēnu pirms vairākiem gadu desmitiem, informēja policijas preses pārstāvis.

73 gadus vecais mūziķis, kura skatuves karjera ilgusi vairāk nekā 50 gadu, kratīšanas laikā neatradās savā īpašumā Bērkšīrā Anglijas dienvidos.

«Policijas darbinieki pašlaik pārmeklē īpašumu» Saningdeilas pilsētā, norādīja Dienvidjorkšīras policijas preses pārstāvis.

«Kratīšanas orderos tika izsniegts pēc tam, kad policija saņēma informāciju par iespējamu seksuālas dabas noziegumu pagājušā gadsimta 80.gados, kurā bija iesaistīts tolaik 16 gadus vecs zēns,» viņš stāstīja.

«Neviens nav aizturēts, un īpašnieks neatradās tajā,» piebilda policijas pārstāvis.

Pats mūziķis, komentējot aizdomas par seksuāliem noziegumiem ar viņa līdzdalību, sacīja, ka tās ir «pilnībā nepatiesas».

«Daudzus mēnešus esmu zinājis par aizdomām pret mani par senu neķītrību, kas ir izplatījušās tiešsaistē. Aizdomas ir pilnībā nepatiesas,» paziņoja Ričards.

Viņš norādīja, ka pašlaik neatrodas Lielbritānijā, bet pilnībā sadarbosies ar policiju tās veiktajā izmeklēšanā.

Ričards karjeras laikā ir pārdevis savus ierakstus vairāk nekā 250 miljonos eksemplāru, un sava jauneklīgā izskata dēļ nereti tiek dēvēts par popmūzikas Pīteru Penu.

Klifs Ričards ir pārliecināts kristietis, kas izvairījies no popmūzikā tik bieži sastopamā dzīvesveida ar narkotikām un alkoholu. 1995.gadā viņš kļuva par pirmo britu rokzvaigzni, kas tika iecelta bruņinieku kārtā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu