«Picas Lulū» peļņa augusi par 50%; šogad atvērs jaunas picērijas (1)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA

Picēriju tīklu «Pica Lulū» pārvaldošā uzņēmuma SIA «Later LTD» peļņa pērn sasniegusi 256 835 eiro, liecina «Firmas.lv» informācija.

Salīdzinot ar 2012.gadu, kad peļņa bija 171 029 eiro, tas ir pieaugums par 50,1%. Savukārt uzņēmuma apgrozījums pērn bija 3,9 miljoni eiro, kas, salīdzinot ar 2012.gadu, kad apgrozījums bija 3,3 miljoni eiro, ir pieaugums par 17%.

Uzņēmuma vadības ziņojumā teikts, ka «Later LTD» darbības rādītāju palielinājums tika panākts, attīstot piegādes tīklu, kā arī pastiprināti veicot tirdzniecības aktivitātes. Tāpat pērn viena picērija tika slēgta, bet viena jauna tika atvērta.

Vadības ziņojumā arī teikts, ka šī gada laikā plānota vairāku picēriju atvēršana, piegādes tīkla paplašināšana, franšīzes koncepta attīstīšana un darbības paplašināšana Latvijā, kā arī savu tirgus pozīciju stabilizācija. «Later LTD» plāno palielināt savu tirgus daļu par 15%, kā arī kāpināt peļņas rādītājus.

Saskaņā ar vadības ziņojumu 2013.gada peļņu 20% apmērā plānots novirzīt uzņēmuma attīstībai, bet 80% izmaksāt dividendēs.

SIA «Later LTD» dibināta 1993.gadā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 57 199 eiro. «Later LTD» īpašnieki ir Elmārs Tannis - 50%, Pēteris Ints Ruģelis - 39,93% un Kaspars Sūniņš - 10,07%.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu