Motorola atklāj ļoti pieejamu viedtelefonu (6)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Motorola, ko interneta gigants Google nesen pārdeva Ķīnas tehnoloģiju kompānijai Lenovo, nupat atklājusi jaunu viedtelefonu par ļoti saprātīgu cenu un ar ļoti labām tehniskajām īpašībām.

Daudziem viedtelefonu ražotājiem vajadzētu pamācīties, kā izgatavot patērētājam noderīgu ierīci ar labiem tehniskajiem raksturlielumiem, visām biežāk lietojamajām funkcijām un par tām Savienotajās Valstīs prasīt 129 dolārus.

Par Motorola Moto E nodēvēto telefonu ražotājs dēvē par «jaunas klases viedtālruni» - viedtelefonu, kurš pieejams ikvienam. Tam ir 4,3 collu ekrāns (540 x 960 pikseļi, 256 ppi), Corning Gorilla Glass ar aizsardzību pret ūdens šļakstiem, iebūvēta 1980 mAh baterija, Android 4.4.2 KitKat operētājsistēma, kuru kompānija garantē atjaunot, un vairāk nekā 20 korpusa krāsu kombinācijas, ko nodrošina maināmi aizmugurējie vāciņi, raksta Pcmag.com.

Mobilās ierīces veiktspēju nodrošina 1,2 GHz divkodolu Qualcomm Snapdragon 200 procesors un 1 GB operatīvā atmiņa, 4 GB iebūvētā atmiņa, atmiņas kartes ligzda, kas atbalsta microSD datu glabātuvi ar līdz pat 32 GB ietilpību, kā arī 5 megapikseļu kamera.

Moto E sākotnēji būs pieejams 40 valstīs, bet Latvijas starp tām nav. Pie mums oficiāli nav pieejams neviens Motorola viedtelefons, taču šeit talkā var ņemt globālajā tīmeklī dzīvojošos interneta veikalus. Motorola Moto E gan vēl nav sastopams pat populārākajā no tiem, un par cenu eiro valūtā informācijas nav. Par paraugu ņemot klasi augstāk stāvošo Moto G, kurš jau labu laiku ir atrodams Amazon plauktos un ar vairāk nekā cienījamiem veiktspējas rādītājiem ir novērtēts 150 – 160 eiro cenas kategorijā, var minēt, ka Moto E maksās ap 120 eiro.

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu