Adamss: mani bērni brauc ar riteņiem arī ziemā! (44)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ingars Tenis, TVNET

3.maijā notika Rīgas Velo nedēļas galvenais pasākums – jau pieckārtējais Tvīda brauciens. Braucienu apmeklēja cilvēki, kuriem patīk vintage un retro stils un kuri arī ikdienā lieto velosipēdu. Starp dalībniekiem bija manāmi gan jaunāki, gan vecāki velobraucēji, kā arī sabiedrībā pazīstami cilvēki, piemēram, lektore, žurnāliste Ieva Adamss ar bērniem Viktoru un Umu.

Sarunā ar TVNET Adamss atklāja, ka pirmo reizi par šo pasākumu dzirdējusi pagājušajā gadā un jau tad ļoti nožēlojusi, ka nepiedalījās. «Jau tad es sapratu, ka tas ir pasākums, kurā es gribētu piedalīties, tieši tāpēc, ka to varu darīt kopā ar saviem bērniem,» par pasākumu savās pārdomās dalās žurnāliste Ieva Adamss.

Ieva Adamss stāsta, ka tā vietā, lai tāpat kā ikdienā bērni brauktu uz skolu vējjakās un sporta apavos, ir interesanti pārmaiņas pēc to darīt šādā apģērbā, pie tam visiem kopā.

«Esam īsti velo kultūras piekritēji,» stāsta divu bērnu māmiņa Ieva Adamss. «Mani bērni laikam ir vienīgie no visas skolas, kuri pārvietojas ar riteņiem gandrīz visu ziemu!»

Uz jautājumu, kā Ieva Tvīda braucienam izvēlējusies tērpu, viņa atbildēja: «Pasākumam izvēlēties tērpu bija pavisam vienkārši, jo ikdienā tieši šāds ir arī mans stils. Arī meitiņai ātri piemeklējām kleitu un mēteli, kas derētu, taču mazliet lielākas grūtības tērpa izvēlē bija dēlam. Naģeni pa kluso aizņēmāmies no vīra.»

Komentāri (44)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu