Saka, ka mammas zinot visu. Jā, mammas zina visu!

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com/Robynlou Kavanagh

Viņa ir lieliskākā mamma pasaulē, jo viņa ir vislieliskākā mamma pasaulē un tā ir mana mamma. Mammas ir tās, kuras dod dzīvību. Viņas ir svarīgākās personas saviem bērniem. Mēs, sievietes, izvēlamies būt mātes, lai radītu jaunu dzīvībiņu. Katru dienu piedzimst jauns cilvēciņš, pēc gadiem kļūs par ārstu, pavāru, direktoru un kādam vienkārši par vislabāko draugu.

Un kas ir tas, ko mamma dara deviņus mēnešus un dzemdību brīdī? Lūdz Dieviņu, kaut bērniņš piedzimtu vesels.

Saka, ka mammas zinot visu. Jā, mammas zina visu! Vai es agrāk tam ticēju? Nē.
Kāpēc gan? Kad sāc dzīvot savu dzīvi, sāc veidot savu ģimeni, kam tu zvani un prasi padomu? Visas mammas ir lieliskas! Pēc gadiem mēs sakām paldies, ar asarām acīs.
Mana mamma ir ļoti daudz grūtību pārvarējusi. Divu laulību šķiršana, neskaitāmas dzīvesvietas maiņas. Trūcīgos brīžos bērniem atdeva visu, kas vēl bija palicis no ēdemā.

Mamma jau var paciesties... Jā, izrādās arī tā ir bijis.

To kādu dienu man mamma pastāstīja, kad gana liela biju.

Mammucis arī devās uz Īriju. Sēdēja, mācījās valodu un devās uz gadu prom. Es tobrīd sāku mācīties otrajā klasītē. Mājās palika divi mazi bērni – es un mans mazais brālis. Viņa atgriezās pēc sešiem mēnešiem. Tajā es saskatu mātes mīlestību, jo viņa nespēja dzīvot ilgāk tik tālu no mums, no mājām!

Mana mamma ir lieliska, zināt, kāpēc?

Kura mamma vēl savam nepilngadīgajam bērnam, jokojot, protams, teiks: «Meita, tu ej strādāt, es iešu tavā vietā uz skolu.» Joks pa jokam, un
atskanēja jautājums: «Nāksi man līdzi uz koledžu papīrus iesniegt?» Protams, es gāju līdzi. Mammu pieņēma Rīgas 1. medicīnas koledžā, un es tā paša gada septembrī iestājos uz frizieriem. Kā jūs domājat, kurš bija tas, kurš nāca man līdzi uz jauno skolu un rakstīja motivācijas vēstuli? Mamma. Mana roka trīcēja un teikumi nevirknējās. Pēc trim gadiem, mūsu ģimenē bija farmaceits un frizieris! Lieliski!
Smagie gadi ir aiz muguras. Mamma strādā labi atalgotu darbu. Ir kopā ar vīrieti, ļoti strādīgu un gudru. Izaudzinājusi divus bērnus. Jaunākais ir
dēls, 18, un es, Sandra, 22. Es esmu Londonā un mammuci nevaru apsveikt māmiņu dienā, bet noteikti varu mēģināt sagādāt pārsteigumu ar jūsu starpniecību

Jo viņa dara savu nesavtīgo darbu mums katru dienu, pretī neprasot neko. Tikai smaidu, apskāvienu un vissvarīgāko – ES TEVI MĪLU, MAMMU!

Sandra Amoliņa

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu