Šokējoša slepkavība: ASV policists neapbruņota tumšādaina vīrieša mugurā raida astoņus šāvienus

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

ASV šokējoša nozieguma brīdī pie rokas pieķerts kāds policists, kurš neapbruņota, bēgoša tumšādaina vīrieša mugurā raidīja astoņus šāvienus. Notikušo nofilmēja kāds nejaušs garāmgājējs, un policistam tagad draud mūža ieslodzījums vai pat nāvessods, vēsta «The Sun».

Incidents noticis Ziemeļčārlstonā, Dienvidkarolīnas štatā.

Policija atklāj, ka arestētais policists ir 33 gadus vecais Maikls Slegers.

Policists tika arestēts otrdien, kad varas iestādēs ar video pierādījumiem vērsās aculiecinieks.

Policists Maikls Slagers

Vietējie mediji noskaidrojuši, ka policists bija apturējis vīrieša automašīnu nedegošas bremžu gaismas dēļ. Pie tam pēc nāvējošo šāvienu raidīšanas policists savu upuri saslēdza rokudzelžos, acīmredzot šādi vēloties pārliecinošāk savā labā pavērst gaidāmās izmeklēšanas gaitu.

«Kad tev nav taisnība, tad tev nav taisnība. Kad tu pieņem sliktu lēmumu, man ir gluži vienalga, vai tev ir žetons vai esi parasts pilsonis uz ielas. Tev ar savu lēmumu ir jāsadzīvo,» paziņojot par arestu, izteicās Ziemeļčārlstonas mērs Keits Samejs.

Ņemot vērā uzņemtā video publiskošanu, sagaidāms, ka konkrētā lieta piesaistīs plašu sabiedrības uzmanību un dusmas.

«The Post» vēsta, ka nogalinātais pirms tam arestēts 10 reizes - lielākoties par alimentu nemaksāšanu vai izvairīšanos ierasties uz tiesas sēdēm.

Statistika rāda, ka ik gadu ASV policisti dažādos incidentos nogalina simtiem cilvēku, taču tikai dažreiz policistiem tiek celtas apsūdzības.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu