HTC iepazīstina ar 2014. gada flagmani – jauno One (32)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: HTC

HTC atklājis iepriekš nesolīto, taču aprindās gaidīto viedtālruni HTC One (M8), kas ir daudzus apbalvojumus guvušā viedtālruņa HTC One (M7) pilnveidota ierīce.

HTC izpilddirektors Pīters Ču (Peter Chou) norāda: «2013. gadā mēs pasauli iepazīstinājām ar labāko [Mobile World Congress balva] viedtālruni, bet neapstājāmies un turpinājām pilnveidoties, attaisnojot atzinību. Mēs turpinām veidot un radīt ierīces, kas apžilbinās, iedvesmos un pārveidos viedtālruņu industriju. Esmu lepns izziņot visgraujošāko, intuitīvāko un labāk aprīkoto ierīci, kāda šajā industrijā līdz šim ir redzēta, – tas ir jaunais viedtālrunis HTC One (M8).»

Skaists dizains gan iekšpusē, gan ārpusē

Jaunā HTC One (M8) korpuss ticis izstrādāts no jauna, lai radītu vēl iespaidīgāku, bet tajā pašā laikā sasniedzamāku izskatu. Skaists, izturīgs, augstas kvalitātes vienlaidus metāla pārklājums saplūst ar 5 collas augstas izšķirtspējas (1080p) ekrānu, stūros kļūstot smalkāks.

Jaunais HTC One (M8) ir aprīkots ar Qualcomm Snapdragon 801 procesoru, izmanto Android 4.4 KitKat, jaunāko Android operētājsistēmu un pilnīgi jauno HTC Sense 6 saskarni. Pilnībā pārveidotā HTC Sense 6 ar skaidrāku un pārsteidzošāku vizuālo stilu, izteiktākām un pielāgojamākām krāsu iespējām sniedz daudz personalizētāku un intuitīvāku lietojamības iespēju.

Solis uz priekšu attēlveidošanā

Jaunais HTC One (M8) atver pilnīgi jaunu pasauli attēlveidošanā ar viedtālruņiem, kas panākts, apvienojot Duo Camera, inovatīvo HTC UltraPixel, dubulto zibspuldzi un 1080p augstas izšķirtspējas video ieraksta funkcijas. Labus attēlus un spilgtus, augstas kvalitātes video HTC sola jebkurā apgaismojumā. Tajā pašā laikā 5MP platleņķa priekšējā kamera iemūžinās labus pašportretus. Duo Camera lepnums ir papildinājums HTC UltraPixel funkcijai – tumsas sensors, kas ļauj uztvert smalkākās apkārtnes nianses. Papildinājumā vēl ar radošiem efektiem šī būs iespēja izveidot neaizmirstamus attēlus.

HTC One M8
HTC One M8 Foto: HTC

Acumirklī var izveidot profesionāla izskata attēlu, mainot foto fokusu uzreiz pēc tā uzņemšanas ar UFocus, vai vēl vairāk var izcelt savu tēlu, izmainot fonu ar radošajiem Foregrounder efektiem. Tāpat ir iespēja piešķirt savām fotogrāfijām gadalaika noskaņu, izmantojot funkciju Seasons animations. Copy & Paste dod iespēju izveidot pilnīgi citu fotogrāfiju ar saviem draugiem un ģimeni, bet Dimension Plus sniedz neatkārtojamu iespēju aplūkot savu fotogrāfiju no cita leņķa, vienkārši pagrozot ekrānu.

Uzlabotā kameras tehnoloģija darbojas jau pirms fotografēšanas mirkļa. Tehnoloģija sāk savu darbību mirklī, kad tiek aktivizēta foto funkcija. Kamera spēj nofokusēties 300 milisekundēs. Kad nepieciešama zibspuldze, divkāršais LED Dual Flash automātiski nosaka vispiemērotāko gaismas intensitāti, lai cilvēka ādas krāsas tonis būtu pēc iespējas dabiskāks un paši attēli profesionālāki.

Ar šādu kompetenci veidojot fotogrāfisko datu bāzi, HTC Sense radītāji netika aizmirsuši arī par galeriju organizēšanas funkciju, radot Image Match – vizuālās meklēšanas rīku, kas intuitīvi pārvieto visas fotogrāfijas ar vienu noteiktu objektu uz konkrētu albumu.

HTC One (M8) ir iestrādāta Slow Motion funkcija, kas ļauj uzņemt 1080p lēnas kustības video un pēc tam ļauj palēnināt šā video daļas, piešķirot tām lielākas drāmas vai darbības nokrāsu.

Galerija, sadarbošanās un dalīšanās: Zoe mākonī

2014. gadā Zoe attīstās par mākonī bāzētu pakalpojumu. Tā ir iespēja augšuplādēt Zoe video, lai visi tos redzētu, tāpat var uzaicināt draugus dalīties ar viņu fotogrāfijām, video, iecienītāko mūziku, lai apvienotu visu labāko vienā kopīgā labāko mirkļu apvienojumā. Jaunā Zoe aplikācija būs pieejama lejupielādei Google Play veikalā šovasar.

Motion Launch – ērti žestu vadīti īsceļi

HTC Sense 6 ar Motion Launch acumirklī spēj noteikt izvietojumu un kustību, pateicoties iebūvētiem kustību sensoriem, kas ļauj mijiedarboties ar viedtālruni, neieslēdzot ekrānu. Vienkārša kustība aktivizē ierīci: Auto Answer ļaus atbildēt uz ienākošo telefona zvanu, tālruni vienkārši pietuvinot ausij, bet nepieskaroties ekrānam, – parocīga ierīce, darbojoties dārzā vai mazgājot traukus; savukārt dubultpieskāriens spēs aktivizēt un deaktivizēt ekrānu, atvieglojot ikdienas uzdevumus.

HTC Dot View ietvars – ierīces aizsardzība retro stilā

Tālrunis ir pelnījis ietvaru, kas to gan aizsargā, gan papildina tā dizainu. Optimizējot HTC Sense 6, jaunais HTC Dot View tālruņa ietvars aizsargās ekrānu, tajā pašā laikā retro, punktmatricas stilā rādot atjauninājumus un paziņojumus. Virzot sestā prāta funkcionalitāti soli tālāk, ar dubultu pieskārienu būs iespējams aktivizēt Motion Launch vai apskatīt pulksteni un laika ziņas, kā arī saņemt informāciju par ienākošajiem ziņojumiem, e-pastiem vai zvaniem – tas viss, nepieskaroties un neatbloķējot ekrānu.

Papildu gaidstāves laiks bez papildu izmaksām

Inovācijas neapstājas, mainot cilvēku ieradumus telefonu bateriju izmantošanai. Jau ar oriģinālo viedtālruni HTC One (M7) zīmols HTC optimizēja enerģijas patēriņu, lai tālruni būtu iespējams maksimāli izmantot.

Jaunais HTC One ir devies vēl tālāk, nodrošinot, ka baterija darbojas par 40% ilgāk.

Lai arī parasts enerģijas taupīšanas režīms jau ir lieliska pieredze, tagad tas ir papildināts ar papildu enerģijas taupīšanas režīmu, kas ļauj baterijai darboties vēl ilgāk. Pēc pilnīgas uzlādes tā spēs darboties pat 14 dienas, ļaujot saņemt zvanus, ziņojumus un e-pastus, – lieliski piemērota ceļojumiem. Pēc manuālas vai automātiskas aktivizēšanas, izmantojot tikai 20% enerģijas, iespējams iegūt papildu 60 stundu gaidīšanas režīma laiku; izmantojot 10% enerģijas – 30 stundas; izmantojot 5% - 15 stundas. Neskatoties, vai atradīsies kalnos vai vienkārši vēlu ārpus mājas, vairs nekad nebūs jāuztraucas bar bateriju, kas izlādējas.

HTC BoomSound kļūst skaļāks

Jaunais HTC One (M8) viedtālruņu skaņas pieredzi atkal pilnveido vēl vairāk. Jaunākā HTC BoomSound tehnoloģija rada padziļinātu, jaudīgu, kristāliski dzidru skaņu ar izteiktām skaņas niansēm, sākot no basiem līdz diskantam. Lai piedāvātu par 25% skaļāku skaņu nekā HTC One (M7) un neapdraudētu kvalitāti, jaunajam HTC One (M8) ir divi uz priekšu vērsti stereo skaļruņi ar jauniem pastiprinātājiem, pārveidota skaļruņu zona un pielāgots audio profils, kas skaņas kvalitāti padara tiešām lielisku.

HTC One M8
HTC One M8 Foto: HTC

HTC BlinkFeed – ziņas uzreiz sākumekrānā

HTC BlinkFeed kļuvis vēl jutīgāks ar nepārtrauktu un plūstošu meklēšanas pieredzi, pielāgojamiem nosaukumiem un jaunu izskatu, kas lasāmvielu padara viegli uztveramu. Ar jaunā SKD iepazīstināšanu, kas sniedz iespēju partneriem integrēt viņu saturu, lietotāji var daudz vieglāk atrast vai abonēt jaunus mediju kanālus, veidojot sev pielāgotas plūsmas par jebkuru tēmu. Tātad, neskatoties uz to, vai lietotājs interesējas par sportu, kino vai iepirkšanos, šī funkcija nodrošinās iespēju iegūt tieši vispiemērotāko informāciju. News Bundles nodrošina, ka atsevišķi tiek atlasītas vienas tēmas ziņas un tvīti, lai lasīt būtu vieglāk, kā arī vairāk nekā 1000 ziņu kanālu sadalīšanu pa grupām vienā lapā.

Sportiska sagatavotība acumirklī

Apvienojot jauno HTC One (M8) inteliģento, enerģiju taupošo, Sensor Hub un aplikāciju Fitbit, būs iespēja kļūt veselīgākam un nezaudēt motivāciju. Papildus telefonā lietojot Fitbit aplikāciju, būs iespēja lietot arī tā papildu funkcijas, piemēram, miega uzskaitītājs apvienojumā ar gudro modinātāju vai datu uzskaite vingrinājumu laikā. Lietotājs varēs noteikt savus sporta mērķus un redzēt HTC BlinkFeed sākuma ekrānā savus rezultātus. Fitbit ir viena no populārākajām fitnesa aplikācijām Google Play veikalā.

HTC Sense TV

Jaunai HTC One (M8) ticis pilnveidots ar interaktīvu ekrānu, lai šī ir vienīgā, nepieciešamā tālvadības pults. Tāpat ir iespēja sekot līdzi komentāriem par dzīvo pārraižu programmu Facebook un Twitter ziņu īpašajās plūsmās, kā arī sava kontaktu saraksta personu pēdējiem komentāriem. Tāpat HTC Sense TV sniedz ziņas par 10 aktuālāko sportu statistikas datiem, kas sporta faniem sniedz jaunākās ziņas par rezultātiem, spēļu statistiku un pēdējiem svarīgāko spēļu faktu atjauninājumiem, kamēr tajā pašā laikā tiek skatīta cita spēle.

Pieejamība

viedtālrunis HTC One M8 Baltijas tirgū pie mobilo sakaru operatoriem būs pieejams no 2014. gada maija pelēkā, ledaini sudrabainā un zeltainā dzintara krāsā.

Aptuvenā cena tirgū būs 600 līdz 700 eiro.
Komentāri (32)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu