LTRK prezidenta amatam virza Aigaru Rostovski

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka / LETA

Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras (LTRK) biedri aicina LTRK viceprezidentu Aigaru Rostovski kandidēt uz LTRK prezidenta amatu.

LTRK informēja, ka kameras padomi un tās priekšsēdētāju, kas vienlaikus ir arī organizācijas prezidents, uz nākamajiem trīs gadiem vēlēs LTRK biedru sapulcē 2015.gada 26.martā.

Kandidēt uz LTRK prezidenta amatu Rostovski ir aicinājuši AS «ABLV Bank» padomes priekšsēdētājs Oļegs Fiļs, SIA «Lattelecom» valdes priekšsēdētājs Juris Gulbis, SIA «Balvu un Gulbenes slimnīcu apvienība» valdes priekšsēdētājs Marģers Zeitmanis, AS «Latvijas balzams» valdes priekšsēdētājs Guntis Āboltiņš-Āboliņš, SIA «Pure Chocolate» valdes priekšsēdētājs Pēteris Žimants, AS «IBS Prudentia» padomes loceklis Ģirts Rungainis, Latvijas Pārtikas tirgotāju asociācijas valdes loceklis Noris Krūzītis, SIA «Latio» valdes priekšsēdētājs Edgars Šīns, SIA «Veselības centrs 4» valdes priekšsēdētājs Māris Rēvalds, SIA «Eco Baltia grupa» valdes priekšsēdētājs Māris Simanovičs, SIA «NGHC» līdzīpašnieks Kārlis Šēnhofs un SIA «Livland Group» valdes loceklis Renārs Krūgaļaužs. Rostovski atbalsta arī Latvijas Mašīnbūves un metālapstrādes rūpniecības asociācija un LTRK Zemgales reģionālā uzņēmēju padome.

LTRK viceprezidents un LTRK Zināšanu ekonomikas padomes vadītājs Rostovskis ir SIA «Biznesa augstskola Turība» līdzīpašnieks un Attīstības padomes priekšsēdētājs, biznesa izglītības biedrības «Junior Achievement - Young Enterprise Latvija» padomes priekšsēdētājs un Augstākās izglītības padomes loceklis.

Tāpat Rostovskis ir kapitāla pārvaldīšanas nozares uzņēmumu SIA «AZR» un SIA «BBRC» valdes loceklis, nekustamo īpašumu un veselības biznesa SIA «Nature Cure Baltics» īpašnieks un Stratēģiskās attīstības komisijas Augstākā līmeņa ekspertu grupas loceklis.

Iepriekš Rostovskis vadījis tādus uzņēmumus kā AS «Izglītība» un SIA «Step Rīga», kā arī SIA «Turības mācību centrs», SIA «Birznieka Biznesa centra attīstības fonds» un SIA «Mountain».

Patlaban LTRK padomes priekšsēdētājs ir Gundars Strautmanis, kurš atkārtoti amatā tika ievēlēts 2012.gada martā.

LTRK padomes priekšsēdētājs vada padomes sēdes un biedru kopsapulci, organizē un nodrošina LTRK darbu, lai izstrādātu attīstības stratēģiju un galvenos darba virzienus. Padomes priekšsēdētājs pārstāv LTRK Latvijas valsts pārvaldes un pašvaldību iestādēs, citās institūcijās, kā arī starptautiskos forumos, ārvalstu, nevaldību, starpvalstu un starptautiskajās ekonomiskajās un citās organizācijās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu