Ksenija Sobčaka neapstiprina laikraksta ziņu par viņas emigrāciju

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Krievijas žurnāliste un televīzijas raidījumu vadītāja Ksenija Sobčaka pirmdien neapstiprināja laikraksta «Kommersant» ziņu par viņas lēmumu emigrēt dzīvības apdraudējuma dēļ un nosauca šo ziņu par pārspīlētu.

Laikraksts ziņoja, ka Sobčaka par nodomu emigrēt esot pavēstījusi, piektdien piedaloties vakariņās par godu modes žurnāla «L'Officiel» jaunajam numuram, kas iznācis viņas kā galvenās redaktores vadībā.

«Oficiāli [paziņoju]: draugi nedaudz pārspīlēja par imigrāciju, «L'Officiel» vakariņas tiešām bija sirsnīgas un ar labu vīnu,» Sobčaka ierakstīja mikroblogu vietnē «Twitter», emigrāciju kļūdaini nosaucot par imigrāciju.

Jau vēstīts, ka «Kommersant» ziņoja par Sobčakas lēmumu uz kādu laiku atstāt Krieviju, jo viņas vārds ir apdraudēto personu sarakstos, kurus minēja mediji pēc opozicionāra Borisa Ņemcova slepkavības.

«Kommersant» vēstīja par Sobčakas piedalīšanos minētajās vakariņās, kurās viņu pavadīja dzīvesbiedrs aktieris Maksims Vitorgans un divi apsardzes darbinieki. «Atcelt lugas «Precības» pirmizrādi Nāciju teātrī es nevarēju, un šīs vakariņas arī, tomēr es jau rīt atstāšu Krieviju uz kādu laiku,» saskaņā ar laikraksta vēstīto esot paziņojusi Sobčaka.

Sobčakas tuvi draugi neoficiāli paskaidroja, ka viņa aizbrauc nevis savas iespaidojamības dēļ, bet pēc specdienestu ieteikuma, ziņoja «Kommersant».

Pēc Ņemcova slepkavības Krievijas presē parādījušās ziņas par tā saukto nošaujamo cilvēku sarakstiem, kuros līdz ar citiem ievērojamiem politiķiem un žurnālistiem minēta arī Sobčaka.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu