Latvijā piedāvā zelta HTC One (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

HTC 2013. gada rudenī pavisam ierobežotā skaitā laida klajā viedtālruni Gold HTC One, kura radīšanā izmantots zelts.

Tas ir visdārgākais jebkad izgatavotais HTC viedtālrunis. Lai arī sākotnēji to radīja īpaši Lielbritānijas «MOBO Awards» kā balvu, ko pasniedz gada labākajam jaunajam mūziķim, tomēr daži ekskluzīvās sērijas zeltā tērpti viedtālruņi pašreiz apceļo pasauli.

Limitētā skaitā saražotais Gold HTC One ir visekskluzīvākais un dārgākais HTC viedtālrunis, kura vērtība ir 1956,00 eiro. Jaunais viedtālrunis radīts, sadarbojoties ar luksusa zīmola «Goldgenie» dibinātāju Leibanu Rūmu (Laban Roomes). Lai iegūtu savu grezno un izsmalcināto izskatu, HTC One vienlaidu korpuss gan no priekšpuses, gan aizmugures ticis pārklāts ar 18 karātu zeltu, pēc kā arī rūpīgi ticis nopulēts.

Arī viedtālrunim Gold HTC One piemīt pilnīgi visas jau atzinību guvušās HTC One inovācijas – HTC BlinkFeed, HTC Zoe un HTC BoomSound.

«Goldgenie» iepriekš bija radījuši īpašus tālruņus tādiem pasaulē zināmiem māksliniekiem kā Denzels Vašingtons, Vils Smits, Keita Mosa, bet sadarbība ar HTC bija pirmā reize, kad luksusa zīmola meistari sadarbojās tieši ar Android viedtālruņu ražotāju.

Kopš ticis izziņots 2013. gada sākumā, viedtālrunis HTC One veiktspējas un dizaina dēļ ir saņēmis jau vairākus nozares apbalvojumus. T3 Gadget Awards 2013 tas ticis atzīts gan par Gada ierīci, gan par Gada telefonu, kā arī saņēma apbalvojumu par dizainu. Savukārt Pasaules mobilo tehnoloģiju kongresā 2013. gadā šis tālrunis ieguva GSMA’s Global Mobile apbalvojumu kā Labākā jaunā mobilā ierīce vai planšetdators. Computex Taipei telefons ieguva zelta medaļu dizaina nominācijā, bet EISA balvas konkursā ticis atzīts par labāko Eiropas pilnveidoto viedtālruni 2013./14.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu