Noslēdzies pikets, kurā prasīja Ušakova atkāpšanos (51)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

Noslēdzies pikets pie Rīgas domes, kurā tika prasīta Rīgas mēra Nila Ušakova (SC) atkāpšanās. Piketā bija pulcējušies vairāki desmiti cilvēku, tostarp mēra atbalstītāji.

Piketa dalībniekiem rokās bija plakāti, prasot mēram atkāpties no amata. Tāpat cilvēki turēja plakātus ar uzrakstiem «Ušakov, atkāpies», «Pārdot e-talonus lēti. Nelikumīgi» un citiem saukļiem.

Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

Ušakova atbalstītāju pūlī lielākoties ir vecāka gadagājuma sievietes.

Laiku pa laikam abu pretējo pušu pārstāvji iesaistās viedokļu apmaiņā, kas lielākoties notiek krieviski, jo Rīgas mēra atbalstītāju pūlī lielākā daļa runā tikai krieviski.

Ušakova kritizētāji mēģina pārliecināt Rīgas mēra atbalstītājas, ka viņš muļķo vecus cilvēkus, kā arī pauž viedokli, ka mēra atbalstītāju rindās ir profesionāli aģitatori.

Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

Uz pārmetumu, ka

Ušakova aizstāves pat pēc daudziem Latvijā nodzīvotiem gadiem neprot latviešu valodu, viena no sievietēm atbildēja ar pretjautājumu: «Ušakovs?»

Pikets noritējis mierīgi.

Komentāri (51)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu