Lielajā ģildē notiks koncerts «Riga Jazz Ziemassvētkos»

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

26.decembrī, plkst.20 Lielajā ģildē ar koncertu «Riga Jazz Ziemassvētkos» uzstāsies pūtēju orķestra «Rīga» bigbends, informē profesionālā pūtēju orķestra «Rīga» mārketinga speciāliste Ilze Miķelsone.

Koncertā skanēs tradicionālās Ziemassvētku melodijas džeza aranžijās un populāras džeza kompozīcijas, ko atskaņos orķestra «Rīga» bigbends un diriģents Raitis Ašmanis. Koncertā piedalīsies džeza vokālisti - Ieva Kerēvica, Ieva Sutugova, Daumants Kalniņš, Andris Ērglis un vokālā grupa «Framest» (attēlā).

Kerēvica koncertā «Riga Jazz Ziemassvētkos» dziedās vienu no retajām Ziemassvētku dziesmām, kas ir džeza standarts - «Let It Snow! Let It Snow! Let It Snow!». Viņas interpretācijā skanēs arī «Orange Color Sky» no džeza dīvas Natālijas Kolas repertuāra, bet duetā ar Daumantu Kalniņu Kerēvica dziedās populāro džeza standartu «Dream a Little Dream of Me».

Lai gan klausītāji pazīst Ērgli kā populārās mūzikas izpildītāju, šajā koncertā būs iespēja dzirdēt viņu kā džeza dziedātāju, interpretējot dziesmas «Cold December Night» un «Comin’ Home Baby» no Maikla Bublē repertuāra.

Sutugova dziedās tradicionālo Ziemassvētku dziesmu «Jingle Bells» džeza interpretācijā un sadziedāsies duetā ar abiem koncerta solistiem - Kalniņu un Ērgli dziesmās «Baby, It’s Cold Outside» un «Santa Baby».

Orķestra «Rīga» bigbendam pievienosies arī vokālā grupa «Framest», izpildot vairākas kompozīcijas, tostarp Franča Grūbera «Klusa nakts, svēta nakts» Jāņa Ķirša aranžējumā, Djūka Elingtona «Karavānu» vokālās grupas «New York Voices» aranžējumā un Glena Millera skaņdarbu «Moonlight Serenade».

Biļetes uz koncertu pieejamas «Biļešu paradīzes» kasēs un «www.bilesuparadize.lv».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu