12 lietas, kuras dievinām Keitā Midltonē

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Devītajā janvārī Kembridžas hercogienei apritēja 33 gadi, un, kā viņa pati atzīst, šajā vecumā jūtas ļoti labi un harmonijā ar sevi. Nenoliedzami pasaule dievina jauno karalisko pāri, bet pašu Ketrīnu salīdzina ar 21. gs. ideālo sievu un liktenīgo dzīves partneri. Kas ir tās lietas, kas Keitu padara tik tuvu zelta meitenei?

 
Foto: Scanpix/Reuters

Apprecēja savu sapņu princi

Breds Pits, Elviss Preslijs, Džordžs Klūnijs - katra atceras, kā meiteņu istabas sienas rotāja šo skaistuļu plakāti. Midltone šo plakātu būšanu pārvērta realitātē. Īsts princis viņu bildināja!

 
Foto: Scanpix/Reuters

Nekautrējas no sava ķermeņa

Jā, Keitai ir ļoti skaists augums - viņai ir dievietes cienīga garuma kājas un perfektas auguma aprises. Apsveicami, ka Keita, neklausoties karalienes iebildumos, tomēr ģērbjas mazliet liberālāk - šad tad uzvelkot caurspīdīga materiāla kleitu ar dekoltē vai izvēloties mini garumu saviem tērpiem. Ja ir skaists augums, to nedrīkst slēpt! Īpašs sava ķermeņa mīlēšanas moments atklājās 2013. gada jūlijā, kad Keita un Viljams dienu pēc dzemdībām iznāca publiski sasveicināties ar tautu. Keitas kleitiņa nebūt nenoslēpa tikko dzemdējušas sievietes puncīti, bet gan to izcēla, un tas ir tikai apsveicami - cienīt un mīlēt savu ķermeni, kādu daba mums devusi!

Foto: Reuters/ScanPix
 
Foto: Reuters/ScanPix

Piedzīvojumu meklētāja

Pat ja Keitai nākas ikdienā apmeklēt ļoti oficiālas un samērā garlaicīgas vizītes, viņa vienmēr izbraukuma laikā cenšas piedalīties kādā piedzīvojumā. Uzvilkt gumijas zābakus, brist pa mežu un pēc tam cept desiņas mežā - tas valdzina Keitu, un viņa labprāt to dara. Izrādās, ka Keitai arī ļoti patīk doties pārbraucienos ar velosipēdu, ko viņa ik pārdienas arī dara.

Foto: Scanpix/Reuters
Foto: AP
 
Foto: AP/ScanPix

Viņa iedvesmo!

Keita ir īsta dzīves moto «viss būs kārtībā ar tavu dzīvi» paudēja. Keita bija deviņus gadus vecāka par princesi Diānu, kad viņa precējās, un viņa vispār ir atzīstama par visvecāko vecmeitu, kas ieprecas karaliskajā ģimenē. Nu un? Keita ir piepildījusi savu dzīvi - viņa ir ieguvusi vēlamo izglītību, veidojusi karjeru un apprecējusi mīļoto vīrieti - princi! Keita pasaulē laidusi pirmdzimto dēlu un jau atkal gaida bērniņu. Un šobrīd viņai ir tikai 33 gadi - vai nav iedvesmojoši?

Foto: Reuters/Scanpix Sweeden/AFP
 
Foto: AP/ScanPix

Mājsaimnieciska

Lai gan Keitai varētu būt savs šefpavārs un sagādnieks, viņa labprāt visas saimnieciskās lietas dara pati. Ketrīna arī pati gatavo un iekārto mājvietu. Iepirkšanās, kā jau katrai sievietei, arī Keitai ļoti patīk, un viņa nevairās no došanās uz tirdzniecības centru.

 
Foto: Scanpix/Reuters

Keitas mati un smaids

Īpaši skaista dabas dota rota ir Keitas Midltones matu cirtas un atklātais, valdzinošais smaids. Starp citu, meikapu Keita ikdienā uzklāj pati.

Foto: Reuters/Scanpix
 
Foto: AP/ScanPix

Talants justies ērti augstpapēžu kurpēs!

Ketrīnai patīk valkāt augstpapēžu kurpes, lai gan dažreiz viņas vizītes paredz arī kādu sportisku aktivitāti. Vairākas bildes ir pierādījums, ka augstpapēžu kurpēs jūtas kā zivs ūdenī.

Foto: AP/ScanPix
Foto: Reuters/Scanpix
 
Foto: AP/ScanPix

Ar stipru gribu

Keita nenoliedzami ir mērķtiecīga un, ja kaut ko galvā ieņem, grūti viņu ir pārliecināt par pretējo. Viņa lieliski prot spēlēt ar sev izdevīgām kārtīm. Ir bijušas vairākas situācijas, kad Keita izdara pēc savām vēlmēm, nevis tā, kā rakstīts karaliskās ģimenes ētikas normās. Piemēram, pēc prinča Džordža piedzimšanas viņa devās nevis uz Kensingtonas pili, bet gan pie vecākiem - kur ir viņas īstā ģimene ar atbalstu un sapratni.

Foto: Reuters/Scanpix
 
Foto: Reuters/Scanpix

Perfekta humora izjūta

Keita vienmēr smaida un nekad nevairās pajokot. Jāatzīst, ka Ketrīna mīl arī britu melno humoru, par ko viņa uzjautrinās bieži un arī ne visai piemērotās situācijās. Šajās nerātnībās viņas sabiedrotais allaž ir princis Harijs.

Foto: Reuters/Scanpix
Foto: Reuters/Scanpix
 
Foto: Scanpix/Reuters

Perfekta māte

Keita no tiesas ir perfekta māte, kas bērna kopšanu un audzināšanu uztic tikai un vienīgi sev. Protams, kad ir vajadzība kurp doties ar vīru divatā, mazais Džordžs tiek pieskatīts, bet, ja ģimene dodas kur trijatā, viņi iztiek bez auklītes palīdzīgās rokas. Pat lidmašīnā, garajos pārlidojumos Keita pati rūpējas par mazo princi un pacieš visas mazā izdarības un niķus, kad bērnam šķiet, ka gana lidots un viss ir garlaicīgi. Un paralēli vēl uzposties sagaidīšanai - tas, dāmas, ir jāmāk!

 
Foto: Reuters/ScanPix

Liela dzīvnieku mīļotāja

Viņa no sirds mīl dzīvniekus. Keitas acuraugs ir spaniels Lupo, kurš, kā redzams, piedalās visās ģimenes fotosesijās. Ja vizīšu laikā Keitai ir iespēja apmeklēt zoodārzu, viņa vienmēr izvēlas to izmantot.

 

Neizšķiež visu naudu garderobes papildināšanai. Prot kombinēt apģērbus.

Jau vairākkārt redzēts, ka hercogiene vizītēs un saviesīgos pasākumos izvēlas apģērbu, kas reiz jau ticis publiski vilkts. Keita lieliski prot sakombinēt apģērbu tā, lai reiz iepirktā garderobe noderētu vēl un vēl.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu