Laimas Mīlestības egle

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com/zaimoku_woodpile

Sagaidot Ziemassvētkus šodien, sajūtas nav tādas pašas kā agrāk. Daudz mūsu mīļo cilvēku dzīvo ļoti tālu, kā arī ikdienas steigā bieži aizmirstam pateikt labus vārdus pašiem tuvākajiem, tāpēc Laima aicina cilvēkus būt mīļākiem citam pret citu, kas radītu Latvijas iedzīvotājos īstu Ziemassvētku sajūtu un atgrieztu Ziemassvētku burvību.

Un tādēļ Laima ir radījusi egli, ar kuras palīdzību iespējams dalīties Mīlestībā, lai ikviens varētu nosūtīt savu Mīlestības vēstījumu saviem radiniekiem, mīļajiem un draugiem - gan no visas Latvijas, gan no ārzemēm. Savu ziņu iespējams sūtīt, apmeklējot Laimas Mīlestības mājaslapu www.iededzegli.lv. Šo īpašo Mīlestības vēstījumu varēs redzēt uz lielā ekrāna Kaļķu ielā pie Laimas Mīlestības egles, kā arī tiešraidē visā pasaulē. Katra ziņa, kas parādīsies uz ekrāna, liks mirdzēt eglītei vienā no 80 īpašajām kombinācijām. Sūtīt šādus vēstījumus varēs visu svētku laiku, un ik reizi, kad tiks nosūtīts kāds vēstījums, egle iemirdzēsies vēl košāk.

Blakus Laimas pulkstenim durvis vērs Laimas Mīlestības un siltuma mājiņa, kurā varēs baudīt siltu dzērienu un darīt darbus, dāvājot prieku citiem. Mājiņā būs aplūkojamas maznodrošināto daudzbērnu ģimeņu bērnu zīmētās kartītes, un ikviens mājiņas apmeklētājs varēs pieteikties sarūpēt dāvanu konkrētam bērnam. Tiem, kas pieteiksies sarūpēt dāvanas kartīšu autoriem, tiks nodibinājuma «Rožkalni» jauniešu sagatavotie eņģelīši.
Pie mājiņas atradīsies arī Latvijas Pasta pastkaste, un ikviens varēs nosūtīt īpašas Sargeņģeļu pastkartes.
Laimas Mīlestības un sirds siltuma mājiņa turpmāk būs atvērta katru dienu līdz nākamā gada 10.janvārim. Tā darbosies no plkst. 12 līdz 21, bet 24., 24. un 31. decembrī - no plkst. 12 līdz 16. Jaungada pirmajā dienā mājiņa būs slēgta.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu