Dombrovskis: Nevajag par premjeru kronēt katru diskusijās minēto kandidātu (6)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Pašlaik pāragri tiek izdarīti secinājumi un jebkurš kandidāts, kurš parādās diskusijās, automātiski tiek kronēts par premjeru, šodien pēc iknedēļas tikšanās ar Valsts prezidentu Andri Bērziņu izteicās demisionējošais Ministru prezidents Valdis Dombrovskis (V).

Jautāts, vai Ārlietu ministrijas valsts sekretāra vietnieks Pēteris Vaivars tiks virzīts par kandidātu Ministru prezidenta amatam, Valsts prezidents Andris Bērziņš atbildēja izvairīgi, vien paužot, ka abi ar Dombrovski vienojušies - «tikko kā būs reāls kandidāts, neatkarīgi no tā, kura diena tā būs, tas tiks paziņots».

Kā ziņots, pašlaik Saeimas kuluāru sarunās par reālāko nākamo premjera amata kandidātu tiek minēts Vaivars, kurš uzrunāts šim amatam un šodien tikās ar partijas «Vienotība» frakciju.

Dombrovskis ir paziņojis par demisiju, uzņemoties politisku atbildību par Zolitūdes traģēdiju, tomēr tiek atzīts, ka demisijas iemesls bija arī nestabila valdošā koalīcija.

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu