VEF Kultūras pilī notiks tradicionālās Ziemassvētku eglītes

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA

21.decembrī plkst. 11.00 un 22. decembrī plkst. 11.00 un 14.00 VEF Kultūras pilī notiks tradicionālās ZIEMASSVĒTKU EGLĪTES!

Tradicionāli VEF Kultūras pils rīko Ziemassvētku eglītes! Bērnus, kā vienmēr, priecēs jauka muzikāla izrāde, šoreiz - «Runcis Francis» ar komponistes Agitas Kaužēnas mūziku un Ulda Ausekļa dzeju. Pēc izrādes jautras rotaļas kopā ar atraktīvo Ziemassvētku vecīti un viņa palīgiem. Kā arī visi bērni, kas vēlas, varēs uzstāties pie lielās svētku egles, parādot Ziemassvētku vecītim, ko iemācījušies. Un vēl - svētku prieka kuplināšanai - Ziemassvētku saldā dāvaniņa!

Par izrādi

Muzikālā izrāde «Runcis Francis» (A.Kaužēnas mūzika un U.Ausekļa dzeja) ir sirsnīgs stāsts par runci Franci, kurš ar saviem draugiem dzīvo Ķīpsalā.

Piedzīvojumi sākas brīdī, kad runcis Francis saņem vēstuli no brālēna Mišela, kurš dzīvo Francijā. Runcis Francis dodas ceļojumā uz Parīzi, lai atklātu savas dzimtas noslēpumus. Lai cik skaists arī nebūtu šis ceļojums, tomēr mājās ir vislabāk, tur viņu gaida Mince Munce, lai kopīgi sagaidītu Ziemassvētkus!

Lai uzzinātu Runča Franča piedzīvojumus, dodies arī tu viņam līdzi muzikālā ceļojumā uz Franciju!

Piedalās

Bērnu vokālais ansamblis «Momo», vadītāja Dagnija Kravale

Deju grupa «Ritms», vadītāja Elīna Breice

Instrumentālā grupa un komponiste Agita Kaužēna

Ziemassvētku vecīša un viņa palīgu lomās iejutīsies folkloras kopas «Rija» vadītājs Druvis Rijnieks un kopas dalībnieki

Scenārijs un režija - Dace Kravale

Scenogrāfija - Rita Missūne

Gaismu režija - Raimonds Daugavietis

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu