Tirgotāji pamazām sāk izrādīt interesi par eglīšu tirdzniecības vietu nomu Rīgā

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Tirgotāji pamazām sāk izrādīt interesi par eglīšu tirdzniecības vietu nomu Rīgā, pastāstīja Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītājas vietnieks Uģis Vidauskis.

Pēc viņa teiktā, pašlaik interesi par konkrētu eglīšu tirdzniecības vietu nomu izrāda lielie tirgotāji, kā arī tie, kuri jau sen pārdod eglītes kādā konkrētā vietā. «Savukārt pārējie tirgotāji par tirdzniecības vietu nomu interesi sāk izrādīt nedaudz vēlāk. Tiesa, jāteic gan, ka parasti šīs tirdzniecības vietas tiek ātri aizpildītas un iedzīvotāji var būt droši, ka viņu ierastajās tirdzniecības vietās arī šogad varēs iegādāties eglīti,» sacīja Vidauskis.

Tāpat RD pārstāvis norādīja, ka

visaktīvāk eglīšu tirdzniecība notiek decembra beigās un janvāra sākumā.

Atsevišķi tirgotāji eglītes arī sāk piedāvāt agrāk, koncentrējoties uz uzņēmumiem vai iestādēm, kas pirmssvētku laikā vēlas izdekorēt biroju telpas.

Savukārt atbildot uz jautājumu, kādas ir eglīšu tirdzniecības vietu nomas maksas, Vidauskis norādīja, ka tās ir atkarīgas no katras konkrētās vietas, taču maksas ir simboliskas.

Rīgā tirgotāji var nomāt vairāk nekā divus simtus eglīšu tirdzniecības vietu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu