Rotko mākslas centrā notiks Baltās Ziemassvētku darbnīcas

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

No 30.novembra līdz 21.decembrim Daugavpils Marka Rotko mākslas centrs aicina bērnus uz Baltajām Ziemassvētku darbnīcām, informē mākslas centrā.

Darbnīcās bērni veidos Ziemassvētku rotājumus un mācīsies strādāt dažādās tehnikās. Vienā no darbnīcām kopā ar bērniem aicināti darboties arī vecāki. Darbnīcās radītos darbiņus to dalībnieki drīkstēs paturēt sev. Darbnīcu norises gaitā diviem pieaugušajiem, kas pavada bērnus uz darbnīcām, būs iespēja apmeklēt mākslas centra sektorus B un D bez maksas.

Nākamnedēļ, 30.novembrī, bērni vecumā no sešiem līdz desmit gadiem varēs piedalīties darbnīcās «Baltā fantāzija», kur no pašcietējošas masas tiks veidoti baltie svētku rotājumi.

7.decembrī bērni vecumā no sešiem līdz divpadsmit gadiem tiek aicināti uz darbnīcām «Sniega baltais», kur Ziemassvētku baltie rotājumi tiks veidoti tekstiltehnikā - darbs ar dažādiem audumiem.

14.decembrī norisināsies Ziemassvētku sajūtu darbnīcas bērniem un pieaugušajiem. Tajā bērniem vecumā no sešiem līdz 16 gadiem paredzēta dabas iežu apgleznošana. Savukārt pieaugušajiem tiks dota iespēja gremdēties krāsu pasaulē un veidot savu mākslas darbu.

Visbeidzot 21.decembrī bērni vecumā no sešiem līdz 16 gadiem aicināti uz darbnīcām «Baltās piparkūkas», kurās paredzēta piparkūku veidošana no baltā māla.

Visu darbnīcu darba laiks - no plkst.12 līdz 14.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu