Aleksandra Poļakova atklātā vēstule LNO atstādinātajam ierēdnim Andrejam Žagaram (54)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Aleksandrs Poļakovs

Aleksandrs Poļakovs: «Plašsaziņas līdzekļos mani sasniegusi ziņa: «Uz lūgumu komentēt Poļakova aicinājumus piedalīties kokaīna pārbaudē Žagars atbildēja: «Man liekas, ka pats Poļakovs ir garīgi slims. Viņam vajadzētu pārbaudīties, vai viņš nav garīgi slims un vai nav kaitīgs sabiedrībai.» Pēc šiem dažiem teikumiem Žagars telefonsarunu pārtrauca.»*

«Citātā Jūs, Andreja Žagara kungs, atzīstat, ka apzināties – narkoloģiskā pārbaude apstiprinās Jūsu narkotisko atkarību. Žēl.

Pārsteidz, ka atstādināta LNO ierēdņa varas kapacitāte ļauj Jums 45 stundu laikā apturēt Latvijas Kultūras Ministra pilnvaras. Pārsteidz, ka Jūs «sportiski» gribat turpināt cīņu par LNO finanšu paraksta tiesībām.

Pārsteidz, ka Jūs nebiedē Jūsu darbības pamudinātie Latvijas valdības un Valsts apvērsuma riski un draudi. Tas būtu vienīgais, ko šobrīd noteikti nevajag Latvijai un Latvijas Tautai.

Dievs! Svētī Latviju!

Aleksandrs Poļakovs, Rīgā, 2013. gada 15. septembrī»

*

Komentāri (54)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu