Halle Berija panāk atbalstu likumprojektā pret paparaci (2)

LETA/AFP
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Holivudas zvaigznes Halle Berija un Dženifera Gārnere aicināja Kalifornijā pieņemt likumprojektu, kas ierobežotu paparaci tiesības fotografēt slavenību bērnus.

Demokrātu senatora ierosinātais likumprojekts paredz paplašināt aizskaršanas definīciju tā, lai tajā ietilptu bērnu fotografēšana vai filmēšana bez vecāka vai aizbildņa atļaujas.

Foto: AP/ScanPix

«Mēs

neesam vienkārši čīkstulīgas slavenības. Mēs esam mammas,

kas cenšas pasargāt savus bērnus,» sacīja 47 gadus vecā Berija

«Kā vecāks lūdzu jums to rūpīgi pārdomāt,» piebalsoja 41 gadu vecā trīs bērnu māmiņa Gārnere. «Vai jūs sava bērna labā nerīkotos tāpat?»

ASV mediji strīdas, ka likuma pieņemšanas gadījumā tiktu ierobežotas to tiesības uz informāciju.

Berija, kura patlaban ir sava otrā bērna gaidībās, aicināja pieņemt likumprojektu jau jūnijā. Tolaik aktrise sacīja, ka uzmācīgo paparaci dēļ viņas meitai esot bail doties uz skolu. «Ar kamerām bruņojušies cilvēki ielenc skolu un mazos bērnus, kas tajā atrodas, tikai dažu fotogrāfiju dēļ,» viņa teica. «Viņi izraisa haosu un bailes.

Bērni un viņu vecāki ir šausmās, mēs strīdamies,

taču fotogrāfus, šķiet, tas nemaz neuztrauc.»

Foto: Reuters/Scanpix

Pagājušajā mēnesī Berija salaulājās ar franču aktieri Olivjē Martinesu, un tagad pāris gaida nākam pasaulē savu pirmo kopīgo bērnu.

Berijai ir piecus gadus veca meita no attiecībām ar kanādiešu modeli Gabrielu Obrī.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu