Lāgerfelds kritizē Angelas Merkeles ģērbšanās stilu (9)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/AP/Scanpix

Modes dizainers Karls Lāgerfelds, kurš bieži šokē ar skarbiem vērtējumiem par slavenību stilu, nācis klajā ar paziņojumu, ka Vācijas kanclerei Angelai Merkelei vajadzētu ģērbties «atbilstoši savām īpašajām proporcijām».

Modes nama «Chanel» radošais direktors kritizēja Merkeles bikses, ko viņa jūnijā bija uzvilkusi uz tikšanos ar ASV prezidentu Baraku Obamu.

«Merkeles jaunkundzei vajadzētu ģērbties atbilstoši savām īpašajām proporcijām,» Lāgerfelds teica intervijā vācu žurnālam «Focus». «Fotogrāfijās ar Obamu proporcijas izskatījās slikti, tāpat kā piegriezums. Bikses bija pārāk garas.»

Foto: Reuters/AP/Scanpix

Merkele ir nesenākā no slavenajās sievietēm, kas cietušas no 79 gadus vecā dizainera asās mēles.

Kā ziņots, 2012.gada februārī viņš sacīja, ka britu dziedātāja Adele esot «mazliet par resnu», kaut arī atzinīgi novērtēja viņas «skaisto seju un debešķīgo balsi».

Vēlāk Lāgerfelds paziņoja, ka Kembridžas hercogienes Ketrinas māsai Pipai Midltonei «vajadzētu rādīt tikai mugurpusi». «Man nepatīk viņas seja,» neiejūtīgi sacīja dizainers.

Nesen Lāherfelds nopēla ASV pirmās lēdijas Mišelas Obamas ponija matu griezumu. «Godīgi sakot, ponijs bija slikta doma,» viņš vērtēja.

    Komentāri (9)CopyLinkedIn Draugiem X
    Redaktors iesaka
    Nepalaid garām!
    Uz augšu