Varēs jogot virs Rīgas jumtiem

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Līdz pat jūlija beigām pašā Rīgas centrā, tirdzniecības centrā Galleria Riga Dzirnavu ielā 67, notiks jogas aģentūras Pop Up Yoga Riga jogas nodarbību sērija – katru trešdienu un piektdienu pulksten 10.00 uz terases tirdzniecības centra 8.stāvā. Dalībniekiem būs iespēja vienlaicīgi baudīt jogu un gleznaino Rīgas skatu.

Interesentiem no rītiem tiks piedāvātas aštanga jogas nodarbības. Šis jogas veids salīdzināms ar intensīvu vingrošanu, tāpēc tas īpaši piemērots tiem, kuri pludmales sezonā vēlas uzturēt labu fizisko formu.

Savukārt katru trešdienu un piektdienu 18.30 Galleria Riga jogas studija Urban Yoga uz terases piedāvās hatha jogas nodarbības ķermeņa un prāta attīstībai.

Vienlaicīgi ar jogas nodarbībām tirdzniecības centra 1.stāvā tiks atklāta ceļojošā foto izstāde Joga lielpilsētā, ko interesenti bez maksas varēs apskatīt, līdz 2.jūlijam ieskaitot. Foto projekta autors ir ilggadējais fotogrāfs, bijušais laikraksta Diena galvenais redaktors Ilmārs Znotiņš. 16 fotogrāfijās iemūžināta pop up jogas ideja – ar jogu var nodarboties jebkur un jebkad, ja ir vēlēšanās un ērts jogas paklājiņš. Jogotāju lomās iejutās rīdzinieki dažādās zīmīgās pilsētas vietās – 11.Novembra krastmalā ar Gaismas pili fonā, Berga Bazārā, LU Botāniskajā dārzā un citviet.

Pop Up Yoga Riga pārstāve Inese Blaune jogas cienītājiem iesaka izmantot iespējas, ko piedāvā vasaras sezona: «Esam pieraduši, ka joga notiek iekštelpās, taču ar debesīm virs galvas griestu vietā nodarbības laikā iespējams piedzīvot pavisam atšķirīgas emocijas un sajūtas. Saule silda un jogotājus pārņem harmonija, kamēr 8 stāvus zemāk pilsēta mutuļo, – šādu pieredzi vēlamies piedāvāt, organizējot nodarbības uz Galleria Riga terases.»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu