ATIV sērijā jaunas Windows 8 planšetes (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Samsung

Dienvidkorejas elektronikas gigants Samsung atklājis divas jaunas ATIV sērijas planšetes, kas darbojas Windows 8 vidē.

Abi jaunie planšetdatori – ATIV Q un ATIV Tab 3 – darbojas Windows 8 operētājsistēmā un ir aprīkoti ar vairākām inovācijām. ATIV Tab 3 ir pašlaik pasaulē plānākais planšetdators un ATIV Q ir pārveidojams planšetdators, kura Windows operētājsistēmā iespējams izmanotot arī Android vides aplikācijas. Ērtākai ierīcu lietošanai modeļi ir aprīkoti ar S-Pen irbuli.

ATIV Q planšetdators spēj pārslēgties starp režīmiem, tā dodot iespēju lietot arī Android vides aplikācijas Windows vidē. Šī ierīce nojauc tradicionālo robežu starp personālo datoru un mobilo ierīci, tā veidota, lai būtu pēc iespējas daudzpusīga un adaptējama, vienlaikus neko nezaudējot jaudas, veiktspējas vai dizaina ziņā.

ATIV Q datora ekrānam ir pasaulē augstākā izšķirtspēja - ierīces ekrānam ir 2,8 reizes augstāks pikseļu blīvums (275 ppi) nekā Full HD ekrāniem, tā nodrošinot asāko un detalizētāko attēlu, kāds vien iespējams.

ATIV Tab 3 ir planšetdators ar personālā datora jaudu. Šis planšetdators datora izmantošanu padara mobilāku kā jebkad. Šis ir pasaulē plānākais planšetdators, kas veidots elegantajā GALAXY sērijas Premium klases dizainā. Ierīces korpuss ir tikai 8,2 milimetrus biezs, un tā sver 550 gramus, to padarot ideāli piemērotu ceļošanai vai pārnēsāšanai starp mājām un darbu.

ATIV Tab 3 modeļa akumulatora darbības laiks ir līdz 10 stundām, tāpēc nebūs nepieciešams vienmēr ņemt līdzi lādētāju. ATIV Tab 3 modelis ir pilnībā savietojams ar Windows vidi un darbojas Windows 8 operētājsistēmā, tas ir aprīkots ar Microsoft Office 2013 programmatūru un spēj izmantot visas Windows aplikācijas un programmas.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu