Ketrīna Zeta-Džonsa varētu kļūt par blondīni

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Aktrisei Ketrīnai Zetai-Džonsai beidzamajā laikā bijis jāpārdzīvo ne pārāk patīkamas lietas – vīra Maikla Duglasa smagā slimība un pašas psiholoģiskais sabrukums.

Taču zvaigzne ar visām šīm problēmām, šķiet, ir spīdoši tikusi galā, turklāt interesanti, ka pārdzīvotās grūtības nav atstājušas ne vismazāko ietekmi uz viņas figūru.

Pirms dažām dienām fotogrāfi aktrisi pamanījuši Ņujorkas lidostā. Zeta-Džonsa bija tērpusies piegulošās baltās biksēs un puscaurspīdīgā blūzītē, mati bija noslēpti zem platmales, bet acis – aiz milzīgām saulesbrillēm.

Atgādināsim, ka aprīlī aktrise izgāja ārstēšanās kursu psihiatriskajā klīnikā "Silver Hill". Savukārt tagad

viņa nolēmusi debitēt kā dokumentālās filmas režisore,

veidojot filmu par nervu slimībām.

Pirms neilga laika viņa beidza filmēties romantiskajā komēdijā "Playing the Field", kurā piedalās arī aktieri Džerards Batlers, Uma Tūrmane un Džesika Billa.

Žurnālisti atzīmē, ka savos "četrdesmit ar astīti" gados Ketrīnai ir lieliska figūra. Kādā intervijā viņa pati uzsvērusi, ka fiziskās formas uzturēšanai velta ne mazums pūļu.

Zeta-Džonsa savulaik bijusi dejotāja, un pie sava izskata un figūras nopietni piestrādājusi laikā, kad filmējās muzikālajā filmā "Čikāga". Arī pēc tam viņa centusies ievērot sportisku režīmu. "Es daudz peldu – gan baseinā, gan okeānā," atzinusi aktrise. Tāpat gan viņa, gan viņas vīrs Maikls Duglass nopietni aizrāvušies ar golfu, ko uzskata par ļoti aizraujošu sporta veidu.

Tāpat tabloīdi ziņo, ka nesen Ketrīnai piedāvāts nospēlēt vikingu vadoni Džuliana Ruka romāna "Ragged Cliffs" ekranizācijā. Kino apskatnieki spriež – ja Ketrīna pieņems šo piedāvājumu, viņai uz kādu laiku nāksies kardināli nomainīt imidžu, no brunetes pārvēršoties par blondīni.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu