Eleonoru pārdod par miljonu dolāru (9)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Amerikāņu izsoļu nams Mecum par miljonu dolāru pārdevis 1967.gada Ford Mustang kupeju, kas bija iekārojamākais un nozīmīgākais automobilis Holivudas filmā Nozust 60 sekundēs.

Filmai, kurā galvenās lomas atveidoja Nikolass Keidžs un Andželīna Džolija, kompānija Cinema Vehicle Services sadarbībā ar slaveno amerikāņu hotrodu būves meistaru Čipu Fūzu (cita starpā redzēts arī Discovery kanālā) kopumā uzbūvēja 11 Mustang kupejas jeb Eleonoras.

No šiem auto darba kārtībā bija tikai trīs, bet pēc filmēšanas – vairs tikai viens, jo pārējie divi auto tika sasisti, vēsta Motor.ru.

Atlikušais auto filmā parādījās tuvplānos ar labi saskatāmu Keidža atveidoto tēlu, savukārt pēc filmēšanas pabeigšanas Eleonora nonāca uz reklāmas plakātiem un tika izmantota Nozust 60 sekundēs mārketinga aktivitātēs.

Eleonora ir apgādāta ar 400 zirgspēkus spēcīgu V8 dzinēju un četru pakāpju manuālo pārnesumkārbu. Salīdzinot ar tā laika standarta Ford Mustang, šim modelim ir citādāks motora pārsegs, unikāli tālo gaismu lukturi, paplatinātas riteņu arkas, pazemināta balstiekārta un 17 collu riteņu diski ar Goodyear Eagle F1 riepām.

Jaunajam īpašniekam Eleonora tika nodota kopā ar sertifikātu, kas apliecina automašīnas autentiskumu, kā arī īpašu norādi, uz kuras cita starpā iegravēts arī spēkrata VIN numurs.

Komentāri (9)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu