Princis Harijs izpļāpājas: Keita gaida puiku! (29)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jau pēc aptuveni diviem mēnešiem gaidāms lielais notikums - Kembridžas hercogienei Ketrīnai Midltonei jālaiž pasaulē pirmdzimtais. Vēl aizvien sabiedrība min, kāds īsti būs bērniņa dzimums. Nu tam vairs nav jēgas, jo princis Harijs to jau pastāstījis saviem draugiem.

Lai gan jau iepriekš tabloīdi rakstīja, ka Keita pirkusi bēbīša lietas zilā krāsā, tas nebija apstiprinājums, ka gaidāms puika. Kā ziņo britu izdevums «Mirror», princis Harijs nejauši izpļāpājies saviem draugiem par mazā dzimumu.

Kā ziņo prinča draugi, Harijs aiz prieka nespēja noturēties -

viņš lepni paziņojis, ka drīz satiks savu brāļadēlu!

Bukmeikeri pašlaik prognozē: 1/3 domā, ka gaidāma meita, bet 5/2 liek uz versiju, ka būs puisēns.

Pati Keita jau vairākkārt izteikusies, ka

pirmo ļoti vēlas dēlu.

Reiz gan, kad Keita tikusies ar saviem sagaidītājiem, kāda sieviete viņai sniegusi lācīti, kuru paņemot, Keita teikusi: «Paldies, es to nodošu savai...» Un tālāk hercogiene apstājusies pie burta d, kas varētu apzīmēt vārdu «daughter» (meita). Kad zinātkārā publika jautāja, vai viņa bija domājusi meita - Keita atbildējusi, ka nē, jo nezinot dzimumu.

TVNET Sievietēm lasītāji arī domā, ka gaidāma meitiņa

Aptaujā par to, ko gaida Lielbritānijas prinča Viljama sieva Keita Midltone, kopā piedalījās 1175 cilvēku, no kuriem gandrīz puse - 43% domā, ka Keita Midltone gaida tieši meitiņu. Par mazo troņmantnieku - puisīti balsojuši 22%.

7% balsotāju domā, ka karaliene Elizabete II sagaidīs nevis vienu mazmazbērnu, bet gan divus - dvīņus! Pat par trīnīšiem balsojuši ir 4%.

Kā uzskata bukmeikeri, pirmais interneta laikmeta bērns karaliskajā ģimenē tiks nosaukts kāda tuva radinieka vārdā. Ja tā būs meitene, viņa, visticamāk, tiks nosaukta prinča Viljama mātes Diānas vārdā, bet, ja tas izrādīsies puika, ticamākie vārdi būs Džons, Džordžs vai Čārlzs, uzskata bukmeikeri.

Komentāri (29)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu