Ušakova ienākumi pērn samazinājušies par 40% (12)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Pagājušajā gadā Rīgas mēra Nila Ušakova kopējie ienākumi samazinājušies par 40%, salīdzinot ar viņa ienākmiem 2011.gadā, liecina domes priekšsēdētāja iesniegtā amatpersonas deklarācija Valsts ieņēmumu dienestā.

Saskaņā ar deklarācijā sniegtajiem datiem pērn Ušakovs kopumā nopelnījis 54,3 tūkstošus latu, tostarp 19,2 tūkstošus par darbu Rīgas domes priekšsēdētāja amatā, bet 35 tūkstošus latu par darbu Rīgas brīvostas valdes locekļa amatā.

Salīdzinājumam – 2011.gadā Ušakovs par darbu Rīgas domes vadībā un Rīgas brīvostā nopelnīja mazāk – attiecīgi 17,2 tūkstošus latu un 28,5 tūkstošus latu, taču paralēli algām saņēma arī 1532 lielu pabalstu no Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūras un 43,7 tūkstošu latu lielu dāvinājumu no savas mātes Ludmilas Ušakovas.

Savukārt Ušakova kopējie aizņēmumi pērn palielinājušies par 10,7 tūkstošiem latu. Jāpiebilst, ka pērnā gada veiktajos saimnieciskajos darījumos mērs norādījis arī jaunu 10 tūkstošu latu lielu aizņēmumu.

Rīgas domes vadītājam pērn vajadzējis šķirties no viena braucamā. Ja 2011.gadā Ušakovs norādīja, ka viņa lietošanā ir divas mašīnas – 2008.gada «Nissan Quashqai» un 2010.gada «Toyota Land Cruiser», pērn viņa lietošanā palikusi tikai viena – «Toyota Land Cruiser» apvidus automašīna.

Komentāri (12)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu