Sony un Olympus tuvāk kopuzņēmuma izveidei

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Regulatori apstiprinājuši Japānas elektronikas uzņēmuma «Sony Corp.» un fotokameru ražotāja «Olympus» ieceri izveidot kopuzņēmumu, ko iepriekš bija aizkavējušas Ķīnas varasiestādes, trešdien paziņoja abas kompānijas.

«»Olympus» un «Sony» šodien paziņoja, ka abas puses nesen saņēmušas visus nepieciešamos regulatoru apstiprinājumus un tagad plāno izveidot medicīnas iekārtu kopuzņēmumu 2013.gada 16.aprīlī,» teikts paziņojumā.

Sākotnēji abas kompānijas bija plānojušas kopuzņēmumu izveidot 1.aprīlī, «Sony» investējot 50 miljardus jenu (294,5 miljonus latu) «Olympus», lai izmantotu medicīnisko vizualizācijas sistēmu un digitālo kameru ražotāja stabilās pozīcijas endoskopu tirgū.

«Olympus», kas cenšas atgūties pēc skandāla par vērienīgo investīciju zaudējumu slēpšanu, pagājušajā nedēļā pavēstīja, ka šo darījumu aizkavē kādu varasiestāžu nevēlēšanās sniegt apstiprinājumu.

Abas kompānijas atteicās sniegt sīkāku informāciju, taču informācijas avoti ziņu aģentūrai AFP apstiprinājuši, ka kavēšanās saistīta ar Ķīnas regulatoriem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu