Baumas par 4,8 collu iPhone (45)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Apple šā gada jūnijā ikgadējās izstrādātāju konferences ietvaros varētu prezentēt viedtelefonu ar 4,8 collu ekrānu.

Baumas paliek baumas, taču ekrāna izmēram ir nozīme un, kamēr Apple iPhone 5 lietotājam tiek piedāvāts 4 collu ekrāns, tiešie konkurenti ir apgādāti ar krietni vien lielākiem ekrāniem. Piemērem, Samsung Galaxy S III ekrāna diagonāle ir 4,8 collas.

Telefonu (kā iespējamais nosaukums tiek minēts iPhone 6) ar tieši tik lielu ekrānu esot iecerējis šā gada vasarā prezentēt arī Apple, atsaucoties uz baumu publikāciju Ķīnas biznesa izdevumā Commercial Times, raksta Cnet.com.

Lai arī šīs ir baumas un Apple (mārketinga vadītāja Fila Šillera personā) arī iepriekš apritē nonākušo informāciju par lētāku, pieejamāku iPhone modeli ir oficiāli noliedzis, jāatceras, ka pēc pārmaiņām Apple vadības kabinetos neiedomājami jaunumi tiek atklāti arvien biežāk; ar to jāsaprot iPhone ekrāna izmēra palielināšanās no Stīva Džobsa ideāla - 3,5 collām - līdz 4 collām, un planšetes iPad samazināšanās līdz ierīcei arī 7,85 collu ekrānu.

Var atzīmēt, ka pēdējo septiņu mēnešu laikā visā pasaulē ir pārdoti apmēram 40 miljoni Samsung Galaxy S III. Apple iPhone pārdošanas apjomi ir krietni lielāki (analītiķi prognozē, ka pagājušā gada pēdējā ceturksnī pārdoti apmēram 47 miljoni iPhone), taču svarīgi atcerēties pēdējās ziņas, ka amerikāņu kompānija apmēram par pusi no saviem piegādātājiem ir samazinājusi telefonu pasūtījumu apjomu.

Komentāri (45)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu