Notiks Ziemassvētku tirdziņš «Dāvanu jampadracis Grīziņkalnā»

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Šodien koka ēku renovācijas centrā «Koka Rīga» no plkst.10 līdz plkst.14 norisināsies Ziemassvētku tirdziņš «Dāvanu jampadracis Grīziņkalnā», informēja biedrības «Esmu Grīziņkalna patriots» projektu vadītāja Ieva Krivma.

Ikvienam apmeklētājam būs iespēja iegādāties dažnedažādas dāvanas, baudīt dzīvo mūziku un mieloties ar Ziemassvētku kārumiem. Mazos draugus gaidīs īpašo Ziemassvētku dāvanu, piparkūku un kartīšu darbnīca, kā arī Ziemassvētku rūķītis.

No tirgotājiem varēs iegādāties sveces, svečturīšus, gleznas, rokām darinātas rotaļlietas, blociņus, kartītes, dažādas rotaslietas, pulksteņus, austos paklājus, izšūtas somas un somu maisus, priekšautiņus, adījumus, tamborējumus, džemperus, skaistumkopšanas līdzekļus, medu, tējas, garšvielas, piparkūkas u.c.

Šī gada pavasarī Grīziņkalna apkaimes aktīvisti deva startu jaunai iniciatīvai «Esmu Grīziņkalna patriots», kuras mērķis ir veicināt Grīziņkalna apkaimes kā aktīvas, drošas, sportiskas un radošas vietas pilnveidošanu. Šīs kustības pirmie iniciatori bija «Ghetto Family» - jaunu cilvēku kustība, kas jau piecus gadus aktīvi organizē sportiskas aktivitātes Grīziņkalna apkaimē. Šai iniciatīvai pievienojās arī privātvēsturnieks Voldemārs Eihenbaums un sieviešu invalīdu biedrība «Aspazija».

Līdz šim biedrība «Esmu Grīziņkalna patriots» ir rīkojusi un atbalstījusi tādus pasākumus kā apkārtnes sakopšanas talkas, Lieldienu svinības Grīziņkalnā, bezmaksas sporta treniņus jauniešiem vasaras periodā, aerobikas nodarbības senioriem, Grīziņkalna apkaimes iedzīvotāju tikšanās u.tml.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu